Betöltés...

Where the Water Tastes Like Wine (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.589 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Where the Water Tastes Like Wine egy narratív-kalandjáték az utazásról, a történetek megosztásáról és a manifeszt végzet túléléséről. A gyönyörű, kézzel rajzolt illusztrációkkal ellátott Where the Water Tastes Like Wine a 2D-s látványvilágot és a 3D-s amerikai térképet ötvözi.



Remélem, megtalálod, amit keresel

A játékosok saját tempójukban vándorolnak a népi depresszió korabeli Egyesült Államokban, és találkoznak idegenekkel, akiknek saját történeteik vannak. Ezeken az interakciókon keresztül a játékosok egyedi történeteket gyűjthetnek, amelyeket aztán újra elmesélhetnek, hogy újabb interakciókat oldjanak fel. Ily módon maguk a játékbeli történetek valutaként szolgálnak a játékban való előrehaladáshoz, és a játékoson múlik, hogy a megfelelő történetet párosítsa az egyes karakterek egyedi igényeihez, akikkel utazásai során találkozik. Csak ezeken a megfelelő párosításokon keresztül fogják a karakterek felfedni valódi énjüket, és megajándékozni téged a legerősebb történetekkel, az igazakkal, amelyek elárulnak valamit a saját életükről. A Where The Water Tastes Like Wine-ban a történetek szervesen saját életre kelnek, ahogyan nagyobbra nőnek és átalakulnak, ahogyan elmesélik - és újra elmesélik.



Big Rock Candy Mountain? El Dorado?

A hely a dombon túl, ahol azt mondják, a víznek olyan íze van, mint a legédesebb bornak?": Utazzon végig a depresszió korabeli Egyesült Államokon, és dolgozzon azon, hogy törlesszen egy adósságot, megismerve 16 jellegzetes karakter igaz történetét az amerikai tapasztalatok széles skálájáról, a vándormunkásoktól a vándorprédikátoron át a hosszú úton erőszakkal áttelepített navahó asszonyig.



Ez az egész ország történetekre épül; ez egy nagy történet, Amerika...

Ahogy felfedezed, furcsa és nyugtalanító dolgokkal találkozol: egy porfelhőkre és homályos álmokra épülő ország szeleteivel, ahol a népmesék átvérzik. Ezeket a meséket magaddal viszed, és tábortüzek körül cserélgeted őket, hogy a szereplők megnyíljanak előtted, és megosszák veled saját történeteiket.



A legnagyobb történetek az igaz történetek; azok, amelyeket az emberek a saját életükről mesélnek neked

A történetek, amelyeket megosztasz velük, visszatérnek hozzád az utad során, és a mesélés során megváltoznak, ahogyan bejárták az országot. Ahogy utazásaid során újra és újra találkozol a szereplőkkel, egyre jobban megbíznak benned, és remélhetőleg megosztják veled valódi önmagukat. Csak úgy tudod törleszteni az adósságodat, ha megismered az összes valódi történetüket.



A 3D-s külvilág és a kézzel rajzolt 2D-s illusztrációk gyönyörű kombinációja

Eredeti történetek, melyeket nagyszerű szerzők széles választéka írt. Teljesen megszólaltatott karakterek az élet minden területéről, akiket világhírű szinkronszínészek keltenek életre, köztük Sting, Dave Fennoy (The Walking Dead: A Telltale Game Series), Cissy Jones (Firewatch), Kimberly Brooks (Mass Effect), Sarah Elmaleh (Gone Home), Melissa Hutchison (The Walking Dead: A Telltale Game Series), Elizabeth Maxwell (The Legend of Zelda: Breath of The Wild) és sokan mások.



Kísértetiesen gyönyörű játékzene

A kísértetiesen gyönyörű eredeti soundtracket az ünnepelt zeneszerző, Ryan Ike hangszerelte, és tehetséges zenészek gyűjteménye adja elő. Feltörekvő fantasztikus, pszichedelikus és szürreális átfogó atmoszféra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Where the Water Tastes Like Wine (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: