Betöltés...

F1 2020 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 28.647 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az F1 2020 a hivatalos Forma-1-es versenyszimulátor újabb kiadása. A játék egyedülálló lehetőséget biztosít számodra, hogy saját csapatot hozhass létre, valamint látványos versenyeken vehess részt. A játékot a Codemasters Software fejlesztette, amely más, igen sikeres versenyjátékok, mint a DiRT, a Colin McRae Rally vagy a GRID készítéséről is ismert. A játék legújabb kiadása új pályákat, autókat és egy új játékmódot, a My Team-et tartalmaz. Ez lehetővé teszi számodra, hogy összeállíts egy teljes F1-es csapatot.



Játékmenet

Lépj egy Forna 1-es pilóta szerepébe, majd vegyél részt realisztikus versenyeken, amelyek számos különböző pályán zajlanak. A játék több mint húsz, gondosan megtervezett pályát kínál. A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minden egyes pálya, és autó a lehető legrealisztikusabb legyen. A versenyzés mellett folyamatosan fejlesztened kell az autóidat, hogy nehogy lehagyjanak az ellenfeleid.



My Team játékmód

A játék a sorozat rajongói számára ismert összes játékmódot kínálja, valamint egy teljesen új My Team módot. A játéksorozatban most először létrehozhatod a saját F1-es csapatodat, kiválaszthatod a szponzoraidat, a csapattársakat, vagy akár az alkatrész-beszállítóról is dönthetsz. A csapat idővel fejlődik, és új lehetőségeket biztosít. Ezen kívül az F1 2020 visszahozza az osztott képernyős versenyzést, amely lehetővé teszi, hogy egy barátoddal egy monitoron játszhass. A karrier mód, lehetővé teszi, hogy profi F1-es versenyzőként kezdd meg a 10 éves karrieredet. Választhatsz a teljes 22 futamos szezon között, vagy dönthetsz úgy, hogy kicsit lerövidíted és 10 vagy 16 futamon veszel részt. Emellett a gyors játékmenethez választhatod az egyfutamos módot, és a beállításokat a saját preferenciáidnak megfelelően állíthatod be.



A legrealisztikusabb Forma-1-es élmény

A Codemasters Software fejlesztői rengeteg erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy valósághű Forma-1-es élményt nyújtsanak számodra. Az F1 2020 még részletesebb grafikát, valósághű autókat és pályákat kínál. Érdemes megemlíteni, hogy a lehetőségek gazdag választéka biztosítja, hogy az F1 2020 remek választásnak bizonyuljon a kezdők és a tapasztalt játékosok számára egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "F1 2020 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: