Betöltés...

Romancing SaGa 3 (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 21.130 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az ünnepelt RPG-klasszikus először jön nyugatra! A Romancing SaGa 3, amelyet az iparág veteránjai, köztük a legendás fejlesztő, Akitoshi Kawazu fejlesztett, eredetileg 1995-ben jelent meg Japánban. A legendás RPG-mestermű HD remasterében optimalizált grafika, egy új felfedezésre váró dungeon, új forgatókönyvek és egy új játék+ funkció is helyet kapott. Válassz egyet a 8 egyedi főszereplő közül, és vágj bele egy epikus kalandba, amelyet a saját döntéseid határoznak meg!



Minden 300 évben egyszer, a Morastrum felemelkedik

Egy esemény, amikor a sötét csillag elzárja a napot - veszélyezteti világunk létét. Mindenki, aki abban az évben születik, arra van ítélve, hogy még az év vége előtt elpusztuljon. Akár ember, akár állat, senkinek sincs esélye a túlélésre. Azonban eljött az idő, amikor egy gyermek mégis túlélte. A halál hatalma megbabonázta, és arra használta, hogy meghódítsa a világot. Úgy vált ismertté, mint a Archfiend. Egy nap azonban egyszerűen eltűnt.



És egy gyermek ismét dacolt a sorssal

Újabb 300 év telt el, és egy gyermek ismét dacolt a sorssal. Nem engedett ugyanannak az erőnek, amely a Archfiend irányította, és Matriarchaként vált ismertté. Közel két évtized telt el a Morastrum előző felemelkedése óta, és több mint 300 év a Matriarcha megjelenése óta. Az emberiség most a remény és a kétségbeesés közötti ingoványban áll. Lesz-e a végzetnek még egy gyermeke? Igazságos, gonosz vagy egy másik erő lesz, amelyet a világ nem tud felfogni?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Romancing SaGa 3 (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: