Betöltés...

Democracy 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.184 Ft



A JÁTÉKRÓLA Democracy 2 a végső politikai stratégiai / szimulációs játék. A játék szimulálja az ország mindenkiének motivációit, hűségét és vágyait. Elnökként vagy miniszterelnökként az Ön feladata egyensúlyba hozni az adóbevételek szükségességét a szavazók igényeivel. Szeretné, hogy országa környezetbarát zöld paradicsom legyen? Vagy kapitalista utópia? Vajon a hazafiak, a liberálisok vagy a vallási nyomásgyakorlatok csoportjai elé járulnak? Ellenőrizni tudja a bűnözést anélkül, hogy megsemmisítené polgárainak polgári szabadságjogait? És képes megtartani a jó diplomáciai kapcsolatokat más nemzetállamokkal?



Az aluljáró összetett szimuláció ellenére a Democracy 2-t könnyű felvenni. Az innovatív felhasználói felület megmutatja a játékban levő összes játék kapcsolatát, csak azáltal, hogy az egérmutatót egy tárgy fölé viszi. A játék „körökre osztott”, tehát ideális játék azok számára, akik az intelligens, átgondolt játékot részesítik előnyben.



A játék kulcsa a „csúszkák”, amelyek segítségével beállíthatja a kormány működését. Pontosan ugyanúgy növelheti vagy csökkentheti az adókat csúszka segítségével, vagy akár módosíthatja az oktatási politikát vagy a munkavállalók jogait. Ez a rendszer könnyű megtanulni és nehezen elsajátítható játékot eredményez.



A demokrácia 2 a politikai vélemény és politika egész sorát lefedi, az őssejtkutatással és az iskolai imádságokkal kapcsolatos vitáktól kezdve az állami egészségügyi ellátás és a munkanélkülieknek nyújtott ellátások biztosításáig, egészen a gazdagok adólakáig, a halálbüntetésig, a katonaságig kiadások és polgári jogok. Függetlenül attól, hogy hol áll a politikai témákban, lehetősége van arra, hogy átvegye a kormány irányítását és kipróbálja az ideológiáját.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Democracy 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: