Betöltés...

Prince of Persia: Complete Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.992 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Prince of Persia: The Sands of Time teljes játék

- Prince of Persia: Warrior Within teljes játék

- Prince of Persia: The Two Thrones teljes játék

- Prince of Persia (2008) teljes játék

- Prince of Persia: The Forgotten Sands teljes játék





Prince of Persia: The Sands of Time

Az ókori Perzsia felperzselt homokos vidékein egy ősi nyelven beszélt legenda kering. Egy olyan korról szól, amelyet vér hordozott és csalás uralt. Egy varázstőr sötét ereje vonzza az ifjú herceget, akit arra késztet, hogy halálos gonoszságot szabadítson egy gyönyörű királyságra. Egy csábító hercegnő fortélyai és a Sands of Time abszolút ereje segítségével a herceg megpróbálja visszaszerezni a palota elátkozott termeit, és helyreállítani a békét az országában.



Prince of Persia: Warrior Within

Lépj be a Prince of Persia: Warrior Within sötét világába, a kritikusok által elismert, Prince of Persia: The Sands of Time kardforgatós folytatásába. Dahaka, a Sors halhatatlan megtestesülése üldözi, aki isteni megtorlásra törekszik, miközben a herceg elindul a vérontás és a rejtélyek útján, hogy dacoljon az eleve elrendelt halállal. Útja egy elátkozott szigeti erődítmény pokoli magjába vezet, amely az emberiség legnagyobb félelmeit rejti. A Herceg csak zord elszántsággal, keserű dacossággal és halálos új harcművészetek elsajátításával emelkedhet a harcművészet új szintjére, és védheti meg azt, amit egyetlen ellenség sem vehet el tőle - az életét.



Prince of Persia: The Two Thrones

Perzsia hercege, a tapasztalt harcos visszatér az Island of the Time szigetéről Babilonba szerelmével, Kaileena-val. A vágyott béke helyett hazáját háború sújtja, a királyság pedig ellene fordult. A herceget hamarosan elfogják, és Kaileenának nincs más választása, mint feláldozni magát és szabadjára engedni a Sand of Time-ot, hogy megmentse őt. Az utcára vetett és szökevényként üldözött herceg hamarosan rájön, hogy a múltbeli csatákból egy halálos Dark Prince született, akinek szelleme fokozatosan megszállja őt...



Prince of Persia

A kritikusok által elismert Prince of Persia franchise először tér vissza a következő generációs platformokon egy teljesen új, epikus utazással. Az Assassin's Creed-játékokért is felelős, díjnyertes Ubisoft Montreal stúdió által készített Prince of Persia több mint három évig dolgozott a fejlesztésen, hogy egy teljesen új akció-kalandjáték-élményt nyújtson a játékosoknak. A Prince of Persia egy teljesen új herceggel, történettel, nyitott világú környezettel, harci stílussal, jellegzetes illusztratív grafikai stílussal és Elika, egy halálos új szövetséges megjelenésével új magasságokba emeli a franchise-t.



Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Prince of Persia: The Forgotten Sands a rajongók által kedvelt Sands of Time-univerzum következő fejezete. A herceg az azadi kalandját követően meglátogatja bátyja királyságát, és a királyi palotát egy hatalmas, pusztulásra törő sereg ostroma alatt találja. Amikor a döntés megszületik, hogy a Sand ősi erejét egy kétségbeesett játszmában használják fel, hogy megmentsék a királyságot a teljes megsemmisüléstől, a Herceg egy epikus kalandba kezd, amelyben megtanulja, hogyan viselje az igazi vezetői szerepet, és felfedezi, hogy a nagy hatalomnak gyakran nagy ára van.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Prince of Persia: Complete Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: