Betöltés...

The Shattering (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.878 Ft





A JÁTÉKRÓL



Nem emlékszel semmire. Csak fehér lát körülötted. Hangot hall. Lát egy órát, amely lassan leng a szeme előtt:



„Tudom, hogy szerinted minden rendben van, de mondd meg, miért nem emlékszel a nevére?”



A Shattering John Evans fejébe helyezi, ahol küzd, hogy összerakja múltja és jelene töredékeit. A nem emlékezés egy dolog, de mi történik, ha elméd a hamis emlékek kanyargós ösvényére vezet, hogy megvédjen téged az igazságtól?



Kövesse a Doktor hangját, amint az elmédbe vezet, és tapasztalja meg John életének kulcsfontosságú pillanatait, amelyek meghatározzák és formálják. Fedezze fel az igazságot, törje szét a hazugságokat, derítse ki, mi történt Johnnal… és emlékezzen a nevére.



A Shattering egy első személyű, történetvezérelt, pszichológiai thriller. Meghatározó jellemzői a dinamikus környezet, a gyönyörű esztétikai és érdekes történet. A The Shatteringben nincsenek kudarcfeltételek, és nincsenek bonyolult rejtvények sem. A játékmenet célja, hogy elmerüljön John elméjében, miközben minden egyes lépést előre tesz a történtek csavaros rejtélyébe. A derűs és érzelmileg feltöltött filmzene minden pillanatnak életet ad, míg a látvány minden sarkon elragadtatást nyújt.

Jellemzők



Gazdag és folyamatosan fejlődő világ zajlik János fejében, ahol nincsenek korlátok vagy szabályok.

Az érintetlen, fehér esztétikával festett, gyönyörű és gazdag valósághű környezet eredeti tájképet biztosít.

Egy izgalmas történet, amely négy felvonásra oszlik, és amely összegyűjti a múlt ismeretét és a jelen megértését, ahogy haladsz.

Egy fenséges, megragadó és intenzív eredeti partitúra, amely a The Shattering történetéhez komponált, minden pillanatban élőben lehel.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Shattering (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: