Betöltés...

Dokapon Kingdom: Connect (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.004 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dokapon Kingdom minden lakója szereti a pénzt. Egy nap ezen a békés vidéken hirtelen szörnyek jelentek meg, és elkezdték megtámadni a közeli városokat. A gazdaság összeomlott, és az emberek a padlóra kerültek. Az adókat természetesen már nem fizették. Így hát ekkor a király cselekedett! Elhatározta, hogy összegyűjti a legbátrabb harcosokat, hogy megmentsék ezeket a városokat - természetesen azzal a hátsó szándékkal, hogy az emberek újra fizessenek adót. Cserébe annak, aki a legtöbbet gyűjti, annak jutalmul a hercegnő kezét és a trónt kínálta fel. És ezzel kezdetét veszi a pénzért való kaland, amely során abszolút minden megengedett!



Szerepjátékok és a társasjátékokok kedvelői egyesüljetek… újra!

Az eredetileg PlayStation 2-re és Nintendo Wii-re megjelent hibrid társasjáték visszatért! A játék egyszerű: pörgesd meg a rulettet és győzz le mindenkit, aki az utadba áll!



Lépj kapcsolatba a legjobb barátaiddal online

Ha összevesztél egy barátoddal, ne aggódj! Mivel most már a játékosok világszerte játszhatnak egymással, hívd fel egy meccsre, és döntsétek el, kinek van igaza!



5 játékmód és egy hatalmas játéktábla

Tervezd meg a bosszúdat, és válassz 5 különböző játékmód közül: Normal, Story, Shopping Race, Kill Race és Town Race. A hét kontinensen átívelő királyságban ki tudja, milyen balhékba és kalandokba fogsz majd keveredni!



Győzd le az ellenfeleidet a 11 lehetséges Job egyikével

Szeretnéd átvágni magad a játék világán? Akkor a Warrior a neked való Job! Szeretnél látványos varázslatok használni? Légy Magician! Válassz 11 különböző Job közül, és szerezz tapasztalati pontokat, hogy fejleszthesd a karaktered! Vásárolj vagy akár lopj tárgyakat, és használd azokat az előnyödre!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dokapon Kingdom: Connect (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: