Betöltés...

Octopath Traveler II (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.487 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Octopath Traveler II egy steampunk szerepjáték, amelyet a Square Enix fejlesztett és adott ki 2023-ban. Ez az izgalmas sorozat második része, amely a klasszikus szerepjátékok minden jellemzőjét nyújtja, mint például a felfedezés, a küldetések teljesítése és az epikus kalandok átélése. Az eredeti videojátékhoz hasonlóan ez az egyjátékos cím is gyönyörű pixel art grafikában játszódik, rendkívül sima animációkkal és lenyűgöző képmélységgel.



Új világ, új történetek

A történet Solistia-ban játszódik, egy olyan földön, amely egy keleti és egy nyugati kontinensből áll, amelyet a tenger választ el. Ez egy nyüzsgő korszak, amelyben nagy hajók járják a forgalmas tengeri útvonalakat, és a gőz ereje új technológiákat szül. Egyeseket a színpad és az ipar elbűvölő sztárjai izgatnak, míg másokat a háború, a pestis és a szegénység sírba visz. Ebbe a távoli birodalomba nyolc, különböző régiókból származó utazó merészkedik a maga okán. Lépj a bőrükbe, és fedezd fel a földet, ahogyan neked tetszik.



Továbbfejlesztett HD-2D

Az első rész népszerű HD-2D grafikája - a retro pixel art és a 3DCG ötvözete - ebben a játékban nagyobb részletességgel, szépséggel és egyedi kameramunkával lett továbbfejlesztve. A karakterek arányai javultak, és további gesztusok használatával az eddigieknél is élénkebben fejezhetik ki érzelmeiket. Korábban a játékosok csak felülről nézhettek lefelé, de ez a dinamikus új kamerastílus javítja a csaták és események megélését.



Játékmenet

Az eredeti játékból ismert mechanikák megmaradtak, mint például az utazók munkájának és képességeinek szabad fejlesztése, valamint a Break és Boost rendszer, amely olyan izgalmassá tette a csatákat. Az Octopath Traveler II új mechanikákkal is bővült. Egy gombnyomással válthatsz nappal és éjszaka között, hogy átalakítsd a városokat és a bennük élő embereket. Az útvonal-akciók is napszakonként változnak, lehetővé téve a világ további felfedezését. Egy új típusú mese főszereplője két utazó, akik mostantól ugyanazt az utat járják. Mindkét utazó egyedi látens erővel rendelkezik, amelyet felhasználva megfordíthatod a harc menetét. Szállj kenuba, hogy átkelhess a folyókon, vagy hajózz a tengeren egy nagy hajón, hogy a birodalom minden szegletébe eljuss.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Octopath Traveler II (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: