Betöltés...

Park Beyond (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.886 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

A Park Beyond: Visioneer Edition tartalma:

- Park Beyond alapjáték

- Zombeyond Impossification csomag

- Season Pass

- Bónusz Coaster Car csomag





A Park Beyond egy vidámpark-szimulációs játék, amelyben létrehozhatod és irányíthatod álmaid vidámparkját! Kampány, Sandbox mód… Akár szeretsz menedzselni és irányítani, akár csak szórakoztató és hangulatos parképítésre vágysz, a játékban ezt megteheted, mivel mindenki számára tartogat valamit ez a játék.



A játékban számos vidámpark mögött rejlő kreatív erő vagy, egy Visioneer – egy ötletgazda, egy menedzser és egy tervező egyvelege. A Visioneer szerepében a sikeres vidámparkok létrehozásának, irányításának és tervezésének minden aspektusa a te irányításod alatt áll majd.



Alkoss

A park építése során megannyi lehetőséged lesz, hogy kiéld majd kreatív vágyaidat – lenyűgözheted a vendégeket túlzó attrakciókkal és üzletekkel, lenyűgöző dekorációkkal és hullámvasutakkal, amelyek, ha szeretnéd, még a gravitáció törvényeivel is dacolhatnak.

Teremts egy kellemes, hangulatos környezetet a látogatók számára kecses ösvények építésével, amelyek a parkod vidám és játékos látványosságai mellett haladnak el. A játékban több mint ezer tematikus díszlet és kellék segítségével hozhatsz létre egy olyan élményt a látogatók számára, amelyre még évek múlva is emlékezni fognak.



Menedzselj

Parkmenedzserként a te feladatod lesz meghatározni az egyes vidámparkok célközönségeit, majd aztán ehhez igazodva optimalizálni a vidámparkban megtalálható játékokat, az árakat és az üzleteket. A park működéséhez és a vendégek kiszolgáláshoz speciálisan képzett személyzetre is szükség lesz, akiknek a felvétele és irányítása is a te feladatod lesz.

Azt is el kell döntened, hogy a vidámparkod a földhözragadtabb és realisztikusabb kereteken belül maradjon, vagy profit érdekében valami elborultabb és extrémebb irány felé fog hajlani. A játékban egy komplex dinamika alapján működik, hogy a látogatóknak mi tetszik a parkodban, illetve mi kevésbé, és ezekre a dinamikákra alaposabb rálátást nyerhetsz a játék különböző eszközeinek segítségével, amely információk alapján aztán még jobban az igényekhez igazízhatod a parkodat.



Tervezz

Végül, a vidámpark vezető tervezőjeként teljes szabadságot kapsz majd a park testreszabásának minden aspektusát illetően. A teljes személyre szabást olyan eszközök teszik majd lehetővé, mint a hullámvasútépítő és a moduláris építőrendszer. A hullámvasútépítővel egy olyan intuitív és gördülékeny rendszerhez férhetsz majd hozzá, amely szórakoztatóvá és rugalmassá teszi a hullámvasutak építését.

Építs extrém, a vendégeket levegőbe lövő modulokat, vagy építs inkább a saját egyedi csavarjaiddal felturbózott, hagyományos hullámvasutakat. Az egész világot a saját elképzeléseidhez alakíthatod a terraformáló eszközökkel, amelyekkel aztán hatalmas hegyeket emelhetsz, hogy azon egy egyedi hullámvasutat építs ki, de megannyi egyedi és különleges helyszínt kialakíthatsz a moduláris építőrendszer segítségével is.



Sandbox mód

A játék akármelyik aspektusa is tetszett meg, a Sandbox módban úgy játszhatsz, ahogy szeretnél, mivel kikapcsolhatod a korlátozásokat is, ezáltal végtelen pénzhez jutva, vagy megszüntetve az új vidámparki játékok kikutatásának szükségességét. Ugyanakkor nehezebbé is teheted a játékot, ha azt szeretnéd, mivel csökkentheted a kezdő tőkédet, illetve olyan nehezítést is beállíthatsz, hogy minden új területet meg kell venned, amelyen vidámparkot szeretnél építeni.



Játssz még ma a játékkal, mivel a Park Beyond egy olyan vidámparki élményt fog nyújtani számodra, amelyet soha nem fogsz elfelejteni – attól függetlenül, hogy milyen típusú Visioneer vagy.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Park Beyond (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: