Betöltés...

Hearts of Iron IV: Colonel Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 73.897 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Hearts of Iron IV: Colonel Edition tartalma:

- Hearts of Iron IV alapjáték

- Hearts of Iron IV: Anniversary Pack kiegészítő

- Hearts of Iron IV: Colonel Edition Upgrade Pack kiegészítő

- Paradox fórum ikon és avatárkép

- Háttérképek





Ez a nagyszabású stratégiai hadijáték egyszerre kínál mély történelmi játékmenetet és izgalmas alternatív történeteket, miközben a második világháború drámai eseményei a számítógépeden játszódnak le. A Hearts of Iron IV a modern háború lebilincselő szimulációja, amely jutalmazza az újrajátszást és a stratégiai gondolkodást.



Stratégiai játékmenet

Irányíts kontinensnyi harci frontokat és egy összetett kutatási struktúrát, a diplomácia és a politika mellett. Készítsd fel nemzetedet a közelgő viharra, és alakítsd át a geopolitikai tájat a te javadra. Adj parancsokat a saját tervezésű hadosztályokból álló hadseregcsoportoknak, vezess a céljaid felé, és irányítsd az utánpótlási vonalakat. A légi, szárazföldi és tengeri hadszínterek összehangolása létfontosságú az átfogó sikerhez.



Belpolitika

Válassza ki a háborús kormányt az aktuális igények alapján. Irányítsd a kutatókat és az iparosokat a háború előtt, és hangsúlyozd a katonai kabinetet, ha a világ kérlelhetetlenül konfliktusba csúszik. Építs gyárakat és kikötőket, majd használd ezeket a struktúrákat minden olyan dolog előállítására, amire egy modern hadseregnek szüksége van. Tervezz bölcsen, egyensúlyozva a jövőbeli beruházásokat a pillanatnyi szükségletekkel.



Intenzív online harc

Akár 32 játékos is játszhatja a Hearts of Iron IV-et, akár versenyszerűen, akár kooperatívan, egyes játékosok egy nemzet stratégiájának különböző aspektusait irányíthatják. A rugalmas kutatási rendszer új fegyvereket, új ipari rendszereket és fejlett stratégiai koncepciókat kínál.





Anniversary Pack

Az Anniversary Pack kiegészítő új szinkronhangokat tartalmaz a lengyel csapatok számára, 20 új portréválasztást a tábornokok és vezetők számára Afrika, Ázsia, Európa és Dél-Amerika országaiban, valamint 20 új egyéni divízió ikonokat.





Colonel Edition Upgrade Pack

A Colonel Edition Upgrade Pack kiegészítő 7 nehéz cirkálót tartalmaz, amelyek mind a tengelyhatalmak, mind a szövetségesek számára elérhetőek, valamint 8 tankot a szovjetek számára, a könnyűtől egészen a szupernehézig. 8 tankot az Egyesült Államok szerepében játszva, a könnyű tankoktól egészen a szupernehéz tankokig. 8 tankot, ha Egyesült Királyság számára, a könnyű tankoktól egészen a szupernehéz tankokig. 8 tankot Németország számára, a könnyűtől egészen a szupernehézig, és 8 tankot, ha Franciaországként játszol, a könnyűtől egészen a szupernehézig.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hearts of Iron IV: Colonel Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: