Betöltés...

Far Cry Primal Apex Edition (UK) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 14.478 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Far Cry: Primal - Apex Edition tartalma:

- Far Cry: Primal alapjáték

- The Blood Shasti Club fegyver

- The Sabretooth csomag

- The Owl csomag

- The Mammoth csomag

- The Bomb csomag

- Far Cry: Primal – Legend of the Mammoth kiegészítő

- Duel of Beasts küldetés

- Hunt the Hunters küldetés

- The Trapped Elder küldetés





A díjnyertes Far Cry-széria, amely eddigi részei a játékost elrepítették trópusi szigetekre és a Himalája hegyei közé, most az emberiség hajnalán, a faj túléléséért vívott harcba kalauzolja el a játékosokat, az innovatív, nyílt világával, amely tele van hatalmas, ősi vadállatokkal, lélegzetelállító környezetekkel és kegyetlen, kiszámíthatatlan találkozásokkal.



Prédából ragadozó

Légy üdvözölve a kőkorszakban, a rendkívüli veszélyek és a határtalan kalandok korában, amikor óriási mamutok és kardfogú tigrisek uralták a Földet, és az emberiség a tápláléklánc legalján helyezkedett el. A vadászcsoportod utolsó túlélőjeként megtanulsz majd halálos fegyvereket készíteni, vad ragadozókkal szemben védekezni és túljárni az ellenséges törzsek eszén, hogy aztán meghódítsd Oros földjét, és te kerülj a tápláléklánc csúcsára.



A kőkorszak nehézségei

Gyarapítsd a törzsed és tökéletesítsd a képességeidet, hogy vezetni tudd az embereidet; találkozz emlékezetes karakterekkel, akik segíthetnek szembeszállni a vadon veszélyeivel; győzd le az ellenséges törzseket, akik mindent megtesznek majd azért, hogy elpusztítsanak téged és a szövetségeseidet. Győzz le minden állat és ember által jelentett fenyegetést, hogy csúcsragadozóvá válj.



Kőkorszaki Far Cry

Cserkészd be az ellenséges táborokat, és tervezd meg a rajtaütésed az általad megölt állatok csontjából készített fegyverek és eszközök segítségével; sajátítsd el a tűz erejét, hogy ezáltal taktikai lehetőségeidet kibővítsd, és lobbantsd lángra fegyvereidet, vagy ijeszd el vele a ragadozókat éjszaka; végezd ki a prédát, akit a pusztán keresztül üldöztél – de vigyázz, mert az áldozat szaga odavonzhat ragadozókat, akik hajlandóak megküzdeni veled, hogy megszerezzék a zsákmányt.



Egy óriási fenevadak által uralt világ

Fedezd fel Oros fenséges, de ugyanakkor vad földjét, ahol a mamutfenyőkból álló erdőket, zord tajgákat és nedves mocsarakat olyan állapotukban láthatod, mielőtt az ember meghódította volna a Földet. Oros tele van élettel: nagy szarvascsordák, veszedelmes farkasok kegyetlen falkái és egymással háborúzó, ellenséges törzsek. Olyan hatalmas és erős állatok uralják a vidéket, mint a kardfogú tigrisek vagy a mamutok, amelyek a kőkorszak urai voltak, és minden más élőlény rettegett tőlük.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Far Cry Primal Apex Edition (UK) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: