Betöltés...

Exoprimal: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 50.027 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Exoprimal: Deluxe Edition tartalma:

- Exoprimal alapjáték

- Head Start Kit csomag

- Survival Pass Season 1: Premium Tier*



*Ez a limitált ideig elérhető bónusz csak azoknak lesz elérhető, akik előrendelik, vagy a Season 1 ideje alatt veszik meg az Exoprimal: Deluxe Edition-t.





Az Exoprimal egy online, csapat alapú akciójáték, amelyben az emberiség legmodernebb technológiája segítségével – az exosuit ruhákkal – a történelem legádázabb fenevadjai – a dinoszauruszok - ellen küzd. Minden exosuit ruha más-más szerepkör betöltésére alkalmas, és a játékosoknak ezeket a ruhákat kell magukra ölteniük és irányítaniuk, hogy az online, csapatalapú meccsekben összecsapjanak a dinoszauruszrajokkal.



Történet

2040-et írunk… Váratlanul megjelenő dinoszauruszok hada lepi el a Földet és egy olyan válságot idéz elő a bolygón, amely az emberiség létét fenyegeti.

Ám nincs minden veszve, van még remény. Az Aibius vállalat kifejlesztette a Leviathan nevű fejlett mesterséges intelligenciát, amely képes megjósolni a jövőbeli dínó felbukkanások helyét. Ez a technológia, valamint az Aibius forradalmain új motorizált ruhái, az úgynevezett exosuit ruhák esélyt adnak az emberiségnek arra, hogy megállítsák a dinoszauruszok áradatát. Az exosuit ruhák pilótái, más néven az exoharcosok nagy népszerűségnek örvendenek. Végezd el az exoharcos alkalmassági tesztet, és csatlakozz az Albius hős pilótáinak sorába, akik az emberi faj kihalásának megakadályozásáért küzdenek.



Exosuit

Az exoharcosok bármikor, akár harc közben is cserélhetnek exosuit ruhát. Használd ki ezt a flexibilitást, hogy menet közben megváltoztasd a csapat összetételét, és teljesítsd a küldetéseket. Minden játékos megfogja találni a maga szerepét a csapatban, mivel a már megszokott Assault, Tank és Support kasztok közül választhatnak.



Rig kiegészítők

A Rig kiegészítők az exosuit ruhákra aggatható kiegészítők. Segítségükkel további képességekel ruházhatod fel az exosuit ruháidat, viszont egyszerre csak egy rig kiegészítőt használhatsz. Például a Zephyr nevezető exosuit kiválóan teljesít közelharcban, de a távolsági harcban már alulmarad. A Cannon rig kiegészítő felszerelésével a Zephyr képes lesz használni egy messzire lövő lézert is, megoldva ezzel a problémát. A játékosok ilyen és hasonló módon kísérletezhetnek a felszerelésekkel és a kiegészítőkkel, hogy megtalálják a számukra ideális játékstílust. Mind a rig kiegészítők, mind az exosuit ruhák bármikor megváltoztathatóak.



Dino Survival

A Dino Survival játékmódban két ötfős csapat csap össze egymással. A csapatoknak követniük kell a Leviatán utasításait, és a győzelemhez az ellenfél előtt kell teljesíteniük a küldetést. Egyes helyzetekben a két csapatnak egymással kell majd harcolni, míg más helyzetekben össze kell majd fogniuk, hogy legyőzzenek egy nagyobb ellenfelet. A Dino Survival játékmód küldetései a játékosok játékbeli előrehaladásától függően változnak, így minden meccs új élményt fog jelenteni. A játékosok a mód játszásával feloldhatnak történetszekvenciákat, és jutalmakat is szerezhetnek, mint például tapasztalati pontokat, amikből aztán fejleszthetik saját maguk, vagy az exosuit ruháik szintjét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Exoprimal: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: