Betöltés...

Red Dead Redemption 2 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.042 Ft



A JÁTÉKRÓL

Amerika, 1899.



Arthur Morgan és a Van der Linde banda menekülni kényszerül. Szövetségi ügynökökkel és az ország legjobb fejvadászaival a nyomukban a túlélés érdekében rabolva és fosztogatva verekszik át magukat Amerika szívének könyörtelen vidékein. Amikor az egyre élesedő belső ellentétek a banda szétszakításával fenyegetnek, Arthur kénytelen eldönteni, hogy saját elveihez marad hű, vagy a bandához, amely felnevelte.



A már további történetmódú tartalommal és sokoldalú fotómóddal rendelkező Red Dead Redemption 2 ingyenes hozzáférést ad a Red Dead Online életteli közös világához is, melyben saját egyedi életutat járhatsz be a határvidéken specialista szerepekben fejvadászként körözött banditákat üldözve, kereskedőként üzletelve, gyűjtöként egzotikus kincseket keresve vagy illegáli szeszfőzőként kotyvasztva és sok más módon.



A vadonatúj grafikai és technikai fejlesztésekkel, amelyek még jobban bevonzanak a játékba, a Red Dead Redemption 2 PC változata teljes mértékben kihasználja a PC képességeit, hogy életre keltse ennek a hatalmas, gazdag és részletes világnak minden zugát, a nagyobb látótávolságtól kezdve a jobb globális megvilágításon és fényviszonyokon át a fejlesztett nappali és éjszakai világításig; a szebb tükröződésektől és a mélyebb, nagyobb felbontású árnyékoktól a javított fű és prémtextúrákig, hogy minden növény és állat élethűbbnek hasson.



A Red Dead Redemption 2 PC változata ezen kívül HDR támogatást, 4K vagy jobb kijelzőkön való futást, többmonitoros konfigurációt, gyorsabb képsebességet és egyebeket kínál

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Red Dead Redemption 2 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: