Betöltés...

Battle.net - 20 EUR Gift Card (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.717 Ft



A JÁTÉKRÓL A világ egyik legkedveltebb játékkiadójaként a Blizzard rengeteget kínál játékosainak. Vásárolj Battle.net ajándékutalványt 20 euró értékben, és válassz a legjobbak közül, amit az üzlet kínál, legyen szó további játékidőről, néhány játékon belüli tárgy vagy akár egy különleges DLC-ről, amelyre már egy ideje figyeltél.



Blizzard Balance

Az ajándékkártyával megszerzett minden cent hozzáadódik a Blizzard Balance-hoz – egy virtuális pénztárcához, amelyet a játékaikhoz kapcsolódó finomságokra használhatsz fel. Vannak bizonyos korlátozások, például nem használhatod egyenleged felszerelések (valódi tárgyak, plüssök, bögrék stb.) vásárlására, de minden más virtuális kiadást ez a pénztárca fedez.



Lepd meg barátodat

Az ajándékkártyák – ahogy a neve is sugallhatja – remek választás, ha valami egyedit és értékeset szeretnél ajándékozni barátodnak. Képesek lesznek megszerezni, amit akarnak, ahhoz a játékhoz, amelyet igazán szeretnek. Egyszerűen vásárold meg a Battle.net 20 eurós ajándékkártyát, add meg nekik a kódot, és nem kell találgatnod, hogy a megfelelő terméket választottad-e ki. A folyamat világos és egyszerű. Mindenki nyer!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battle.net - 20 EUR Gift Card (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: