Betöltés...

MotoGP 23 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.913 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

Adj gázt, előzd meg az ellenfeleidet, és haladj át a célvonalon. Teljesítsd be a világbajnoki címről dédelgetett álmaidat a MotoGP 23-ban, amely lenyűgözőbb és nagyobb kihívást jelent, mint valaha. Versenyezz a MotoGP, a Moto2 és a Moto3 hivatalos versenykategóriákban, bújj a kedvenc versenyződ bőrébe és irány a pálya, ahol átélheted a 2023-as szezon izgalmát.



Új karrier, új kihívások

Indulj el a rekordok felállítása felé vezető úton: kezdd el a karriered a Moto3-ban, és az eredményeidtől függően emelkedj felfelé és lépj előrébb a ranglistán.

A motorsport világában minden döntés számít! Tervezd meg a karrieredet úgy, hogy az a számodra a legmegfelelőbb legyen, és ezáltal légy befolyással egy szezon alakulására. Fejleszd a motorodat, hogy egyre jobb teljesítményt érj el, tartsd kordában a legtapasztaltabb ellenfeleket is, szerezz magadnak helyet a csapatban a listavezető versenyző legyőzésével, vagy válts csapatot, hogy megmutasd, nem a motor a lényeg, hanem aki vezeti.

A játék során használd a közösségi médiát, hogy kapcsolatot teremts más csapatokkal és versenyzőkkel, de légy óvatos! A közösségi médiában elkezdett barátságos rivalizálás a pályán is folytatódni fog.



Bármi megtörténhet

A játékban lévő dinamikus időjárás nemcsak valósághűbbé, hanem kiszámíthatatlanabbá is teszi a versenyeket. Alkalmazkodj az esőhöz, vagy a váratlanul érkező tiszta, száraz időhöz a Flag to Flag segítségével: cseréld le a motorodat a legmegfelelőbb pillanatban, hogy stratégiai előnyre tegyél szert az ellenfeleiddel szemben.



A MotoGP 23 mindenkinek szól

Fedezd fel az új neurális segédrendszert, amely mesterséges intelligenciát használ, hogy beavatkozzon a verseny legkritikusabb pillanataiban, és személyre szabott élményt garantáljon anélkül, hogy elvenné tőled a motorod irányításának élményét. Szeretnél a lehető legjobban felkészülni a 2023-as szezon kihívásaira? A MotoGP Academy segítségével tökéletesítsd a teljesítményedet az egyes pályákra és pályarészekre vonatkozó specifikus gyakorlásokkal.



Tűnj ki a tömegből

Matricák, sisak, rajtszám: szabd testre a MotGP-élményedet a négy alapvető grafikai szerkesztő segítségével, és igazítsd a versenyződet és a motorodat a saját stílusodhoz, hogy az emberek emlékezzen rád, amikor áthajtasz a célvonalon!



Több lehetőség a versenyzésre

Ne csak az MI-vel küzdj meg. Hívj ki más online játékosokat és mutasd meg nekik, hogy ki is vagy te. Az új Ranking system lehetővé teszi számodra, hogy azonos tudással rendelkező – vagy még erősebb – játékosokkal szállj szembe. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb a jutalom! A barátaiddal is összemérheted tudásodat a helyi osztott képernyős módban, a kanapén ülve, hogy helyben dicsekedhess a győzelmeddel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MotoGP 23 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: