Betöltés...

F1 2017 (EMEA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 68.582 Ft



A JÁTÉKRÓL

Nyerd meg a 2017-es világbajnokságot, dönts meg minden rekordot a valaha volt leggyorsabb F1-es autókkal, és versenyezz az elmúlt 30 év legikonikusabb autóival. A még mélyebb, tízéves karrierrel, az új "Championships" játékmódban még változatosabb játékmenettel és számos más új funkcióval, online és offline egyaránt, az F1 2017 minden idők legteljesebb és legizgalmasabb F1-es videojátéka.



Játékmenet

Az F1 2017 nem csak az F1 pályán belüli izgalmait, hanem a pályán kívüli ügyleteket és a járműfejlesztést is megismerheted, ami ezzel együtt jár. Az elismert karriermódot frissítették, és további gyakorlóprogramokkal segítenek a képességeid csiszolásában, a kibővített kutatási és fejlesztési fával, amely nagyobb mélységet és irányítást biztosít az autó fejlesztése felett, valamint a motorok és sebességváltók kezelésének lehetőségével a szezon során.



Számos fejlesztés

Néhány lenyűgöző új helyszínnel és lebilincselő karakterekkel való interakcióval együtt ezek a fejlesztések együttesen az F1 világának eddigi legteljesebb élményét nyújtják számodra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "F1 2017 (EMEA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: