Betöltés...

Hogwarts Legacy (Deluxe Edition) (Xbox Series X-S) (EU) (Digitális kulcs)

Ár: 33.006 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Hogwarts Legacy: Deluxe Edition tartalma:

- Hogwarts Legacy alapjáték

- Thestral hátas

- Dark Arts kozmetikai csomag

- Dark Arts csataaréna





A Hogwarts Legacy egy magával ragadó, nyílt világú akció-RPG, amely a Harry Potter könyvek által bemutatott világban játszódik. Most átveheted az irányítást az események felett, és a saját kalandod középpontjának részese lehetsz a varázslóvilágban, amelyet ezelőtt még játék sosem alkotott meg ilyen módon. Az örökségedet te magad alakítod. Éld meg az íratlant!



Fedezz fel egy nyitott világot

A varázslóvilág rád vár. Szabadon barangolhatsz a soha eddig ilyen részletesen, videójátékban megalkotott Roxfort, Roxsmorts, a Tiltott Rengeteg és az ezeket körülvevő területeken.



Légy az a boszorkány vagy varázsló, aki mindig is szerettél volna lenni

A Harry Potter rajongók a könyvek és a filmek által megalkotott világ szinte minden aspektusában részt vehetnek. Varázslatokat tanulhatnak, mágikus növényeket termeszthetnek, bájitalokat főzhetnek, de még mágikus állatokkal is találkozhatnak kalandjaik során! Kerülj be a négy varázslóház egyikébe, alakítsd ki és ápold a varázslótársaiddal való kapcsolataidat, és sajátíts el különböző mágikus készségeket, hogy azzá a boszorkánnyá vagy varázslóvá válj, aki lenni szeretnél.



Élj át egy új történetet a varázslóvilágban

Ismerd meg az 1800-as évek varázslóvilágát, hogy felfedd a múlt rejtett igazságait. Harcolj trollok, sötét varászlók, koboldok, és még sok más ellen, miközben szembeszállsz a varázslóvilág sorsát fenyegető veszélyekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hogwarts Legacy (Deluxe Edition) (Xbox Series X-S) (EU) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: