Betöltés...

Just Cause 4 (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 43.613 Ft



A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük Solisban, a konfliktusok, elnyomás és szélsőséges időjárási viszonyok hatalmas dél-amerikai világában. A Just Cause 4-ben a gazember ügynök, Rico Rodriguez Solisban landol, hogy bármi áron felkutassa az igazságot a múltjáról. Kösd be magad a szárnyasruhádba, szereld fel a teljesen testreszabható csáklyádat, és készülj fel a viharra!



Hozd a mennydörgést

Szárnyalj az égen a szárnyasruháddal - ejtőernyőzés, bázisugrás és szabadesés korlátok nélkül! Harcolj az ellenségeiddel extrém időjárási körülmények között, beleértve a tornyosuló tornádókat és a trópusi villámokat, és emeld őrült új magasságokba az ikonikus Just Cause-akciót. Használd ki az extrém időjárási eseményeket a saját előnyödre a játékban eddig soha nem látott fizikának köszönhetően.



Rico végső küldetése

Állj a lázadás élére, és győzd le a Fekete Kezet, egy hi-tech magán katonai szervezetet. Állj szembe Gabriela Morales-szel - az eddigi legvadabb, legképzettebb és legkiszámíthatatlanabb ellenfeleddel. Fedezd fel az igazságot Rico apjának múltbeli életéről a Solison és annak szélsőséges időjárásáról.



Hatalmas dél-amerikai világ

Fedezd fel Solis távoli dél-amerikai országát, a konfliktusok, titkok és veszélyek otthonát. Élvezd az 1024 négyzetkilométeres egzotikus játszóteret, az esőerdőtől a sivatagig, a havas hegycsúcsokon át. Fedezd fel a csodák sokaságát, miközben felfedezed Solis világát a nyüzsgő városoktól a vidéki füves területekig.



Kreatív pusztítás a legjobb formájában

Testre szabhatod új kapaszkodóhorgodat továbbfejlesztett és vadonatúj képességekkel, lehetővé téve, hogy megalkossd saját személyes mutatványaidat, pusztító módszereidet és általános játékstílusodat. Kísérletezz az új járművek hatalmas választékával, beleértve a katonai repülőgépeket, helikoptereket, turbófeltöltős sportautókat és építőipari járműveket

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Just Cause 4 (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: