Betöltés...

UFC 5: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)

Ár: 27.999 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az UFC 5: Deluxe Edition tartalma:

- UFC 5 alapjáték

- Alexander Volkanovski Alter Ego

- Valentina Shevchenko Alter Ego

- Israel Adesanya Alter Ego

- Origins csomag

- 5 Online Career mód xp növelő





A Frostbite Engine által működtetett UFC 5 elhozza a verekedős játékok következő evolúcióját. Tapasztald meg a páratlan grafikai fejlesztéseket, a teljesen új sérülésrendszereket és még több új funkciót, amelyek igazán hitelesen befolyásolják a játékmenetet.



Prezentáció

A sorozat történetében ez az első rész, amelyet a Frostbite Engine hajt, és ennek köszönhetően páratlan grafikai fejlesztésekkel rendelkezik a játék. A dinamikus világítástól kezdve a felújított karaktermodelleken át egészen a valósághű haj- és ruhaanimációkig a Frostbite Engine segít életre kelteni a valódi MMA-akciót. Mindezeken felül pedig itt van még a Cinematic K.O. Replay funkció is, amely egy igazán innovatív módon mutatja be a UFC jelentős prezentációbeli újításait.



Valósághű sérülésrendszer

Mik jellemzőek egy MMA-küzdelemre? A tét, a technika, a dráma és a pillanat tiszta valósága. Az UFC 5 ezt minden eddiginél hitelesebb részletességgel jeleníti meg, a következő generációs grafikai fejlesztések, amelyek új életet adnak a játékmenet animációinak, a valósághű sérülésrendszer, amelynek köszönhetően megelevenedik a meccsek brutalitása és stratégiája, valamint a játékmenetet ért újítások segítségével, amelyek még gördülékenyebbé és valósághűbbé teszik az akciót.



Játékmódok

A játék újításai közé tartoznak a friss Fight Week tartalmak, funkciók és kihívások is, amelyek a valós UFC-események alapján havonta frissülnek. Illetve itt van még az Online Career mód is, amely képességalapú mérkőzésekkel, divíziós fejlődést és címvédési lehetőségeket kínál a játékosoknak, négy különböző divízióban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "UFC 5: Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: