Betöltés...

Forspoken (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.275 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Frey Holland titokzatosan New York Cityből szállítva csapdába esik Athia lélegzetelállító földjén. Egy varázslatos, érző karkötő megmagyarázhatatlan módon a karja köré tekeredett, és Frey felfedezi, hogy képes erőteljes varázslatokat kiadni, és varázslat segítségével bejárja Athia kiterjedt tájait. Frey új aranytársát „Cuff”-nak nevezi, és elindul, hogy hazautat keressen.



Frey hamarosan megtudja, hogy ez a gyönyörű föld egykor a jóindulatú matriarchák, a Tantasok uralma alatt virágzott, mígnem egy pusztító vész könyörtelenül elrontott mindent, amihez csak ért. A Break az állatokat vadállattá, az embereket szörnyeteggé, a gazdag tájakat pedig négy veszélyes birodalommá változtatta. Összetört tartományaik közepén a tanták most őrült és gonosz varázslóként uralkodnak.



A Szünet nem érinti, és a válaszokra vágyik, Frey vonakodva beleegyezik, hogy segítsen Athia utolsó polgárainak, akik őt tekintik egyetlen reményüknek. Frey utazása ezen a különös és alattomos országban mélyen a korrupció szívébe viszi, ahol szörnyű lényekkel kell megküzdenie, szembeszállnia a hatalmas tantákkal, és fel kell tárnia olyan titkokat, amelyek valami sokkal többet ébresztenek fel belülről.



FŐBB JELLEMZŐK:

Egy vonakodó hős odüsszeája

Vezesse Freyt egy felejthetetlen utazásra, miközben hazautat keres, miután titokzatosan elszállították egy lélegzetelállító, fantasztikus földre. Fedezd fel Athia titkait, miközben Frey átutazik a vészes törésen, és felfedezi, hogyan lehet hatalmas erővel rendelkezni.

Egy gyönyörű és kegyetlen nyitott világ -

Fedezze fel Athia kiterjedt birodalmait, a lenyűgöző kilátások és a túlvilági lények lenyűgöző vidékét, amelyeket lenyűgöző grafika és csúcstechnológia kelt életre. Merészkedj el a romlott területek mélyére, ahol egy titokzatos sötétség beszennyez mindent, amihez hozzáér.

Testreszabható varázslatok arzenálja -

Vedd fel a harcot a csavart szörnyekkel varázslatos harcban a hatalmas képességek széles skálájával, amelyek különféle játékstílusokat kínálnak – a gyors tempótól és az izgalmastól a stratégiai és módszeresig.

Intuitív, varázslatos parkour -

Méretezze fel a falakat, ugorjon át a kanyonokon, ugorjon szédítő magasságból, és rohanjon át hatalmas tájakon. Frey egyedülálló képességei lehetővé teszik számára, hogy könnyedén, gördülékenyen átjárja a nyitott világot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forspoken (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: