Betöltés...

Yatagarasu Attack on Cataclysm (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.133 Ft



A JÁTÉKRÓL



Történet



1925. december 25-én egy japán nacionalista forradalmi csoport államcsínyt rendezett. A forradalmárok gyorsan cselekedtek, elnyomva a miniszterelnököt, a rendőrséget, a nagyvállalatokat és az újságokat. Reagálva a régi kormányfrakció elküldte az Igasei titkos információs szervezetnek a parancsot, hogy kezdeményezzen egy „Yagagarasu” elnevezésű merényletet és szüntesse meg a puccs vezetőit.



Áttekintés

A Yatagarasu Attack on Cataclysm egy eredeti, hagyományos stílusú 2D-s harci játék 11 játszható karakterrel, amely komoly ihletet merít a Street Fighter III-ból, és amelynek középpontjában a jó játék és a kiváló minőségű produkciós értékek állnak.



Az irányítási mechanika egyszerű és mindenki számára könnyen elérhető, de a játékmenet az ellenfél olvasásán, parírozásán és kontráján alapszik, és elég mély ahhoz, hogy még a tapasztalt harci játék veteránjainak is élvezetes kihívást kínáljon.



Dinamikus kommentár

A Yatagarasu AoC egyedülálló kommentálási rendszerrel rendelkezik, amely bajnokság stílusú valós idejű kommentárokat nyújt a mérkőzés fejleményei alapján. Japán és angol nyelvű dinamikus kommentárok (hang és feliratok) egyaránt rendelkezésre állnak, és az angol kommentárokat Jchensor, UltraDavid és Maximilian veterán kommentátorok nyújtják.



Egyéb jellemzők

Az egyéb funkciók közé tartozik az online játék rangmérkőzésekkel, előcsarnok mérkőzések, online ranglisták, bajnokságok lejátszása, Twitter-integráció, egy teljes funkcionalitású edzésmód, valamint a GGPO, amelyet egy következő frissítésben követni lehet.



A kreatív tehetség



- A Yatagarasu AoC-ban a KOTANI 2D pixeles képei láthatók: Tomoyuki AKA Styleos (Harcosok királya, Mushihimesama, Ibara), valamint Miwa Shirow (Kutyák, Fekete Elme) és Yasuda Suzuhito (Shin Megami Tensei: Ördög túlélő) karakterfestményei.

- A hangszínészi tehetség közé tartozik Kaji Yuki (Titán támadása, Final Fantasy XIII, Genso Suikoden), Uchida Maaya (IDOLM @ STER, Szent Lovag) és a TOUGEKI bemondója Koori Masoi.

- A Yatagarasu filmzenét Raito (Melty Blood, Under Night In-Birth) készíti, és a neves doujin dalszerző, LIQU @ adja elő. [/ List]

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Yatagarasu Attack on Cataclysm (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: