Betöltés...

theHunter: Call of the Wild 2019 Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.407 Ft



A JÁTÉKRÓL



A TheHunter: Call of the Wild 2019 Edition a legmerészebb vadászati ?élményt kínálja, amit valaha készítettek. Lépjen be egy gyönyörű, élettől hemzsegő világba, a fenséges szarvasoktól, a szellemhez hasonló hiúzoktól és a félelmet keltő köpenybivalótól kezdve egészen a pusztaság számtalan madaráig, fecsegéséig és rovaráig. A 100 négyzetkilométeres (256 négyzetkilométeres) világ minden hüvelykét az Apex, a díjnyertes technológia felhasználásával készítették el, amelyet az Avalanche Studios készített robbanó akció- és vadászati ?játékok évtizede. A gazdag egyjátékos élmény mellett a The Hunter: Call of the Wild 2019 Edition egyedülálló - kooperatív és versenyképes - többjátékos lehetőségeket kínál akár 8 játékos számára. Oszd meg a végső vadászati ?élményt, és szerezd meg azokat a kérkedési jogokat!



A The Hunter: Call of the Wild eredeti tartalma mellett a 2019-es kiadás tartalmazza a fagyos és zord Medved-Taiga rezervátumot, valamint a Vurhonga Savanna rezervátum gördülő gyepeit is. Fedezze fel az összes terepjáró különféle tartalékait, sátrak és árnyékolók segítségével táborozzon a vadonban, és válasszon a speciális fegyverek széles választéka közül, hogy a legjobban lebontsa célját.



FŐBB JELLEMZŐK:



Fedezze fel a hatalmas nyitott világot. Gyalog vagy ATV-vel.



Fedezze fel 100 négyzetkilométer (256 négyzetkilométer) változatos terepet, a nyitott mezőgazdasági területeken és a sűrű erdőkön át a fagyott tundrákig és a szavannaig. A The Hunter: Call of the Wild hatalmas világa különálló és különálló vadászati ?rezervátumokra oszlik, amelyek mindegyike meglepetésekkel és emlékezetes pillanatokkal teli.



Vállaljon küldetéseket és kihívásokat a helyiek részéről, vagy menjen le a kitaposott ösvényről. Fedezze fel kilátókat, vadászati ?tornyokat és előőrsöket. Unod már a vadászatok között járni? Szerezd meg az ATV Sabre 4x4-et és hajts körül! Ez a képes jármű zord terepen szörnyű sebességgel viszi át. A nyitott világ felfedezése még soha nem volt ilyen szórakoztató.

Különböző fajok különböző kihívások



A 4 különféle rezervátummal és nemzeti parkkal 25 vadászó fajjal találkozhat (és folyamatosan újakat adunk hozzá), amelyek mindegyike saját kihívást jelent. A klasszikus és legnépszerűbb közepes játéktól, például a fehérfarkú szarvason át a nagyvadig, mint a Medvék és az Elks. Kövesse nyomon a valaha is megfoghatatlan Lynxet Medved-Taiga fagyott erdőiben, szálljon fel az egekre Hirschfeldenben, és tegyen egy kis libát, vagy találkozzon a Buffalo-fokkal, miközben felfedezi a forró Vurhonga Savanna-t.

Legyél vadász. Tervezze meg a vadászatot.



Számos fegyver áll rendelkezésre a játékon belül, és felszerelheti magát puskákkal, kézifegyverekkel és íjakkal, és testreszabhatja őket hatókörökkel és különféle lőszerekkel. Keresse meg és sajátítsa el kedvenceit. Gyakorold és állítsd célba a lőteret. Fejlessze karakterét a különféle készségek és felszerelések kinyitásával. Tanulja meg, hogyan kell használni a hívókat és az illatokat, de mindenekelőtt tanulmányozza a zsákmányát: fokozottan figyeljen az állatok viselkedésére, vonásaira és mozgásmintáira.

Új a vadászatban? Nem probléma. Az intelligens rendszerek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki vadászatából, függetlenül attól, hogy reménykedő kezdő vagy grizzled veterán.

Ossza meg a vadászati ?tapasztalatokat és a Hunt Club-ot. Nyerjen kérkedési jogokat.



A gazdag egyjátékos élmény mellett a The Hunter: Call of the Wild egyedülálló többjátékos lehetőségeket kínál. Csatlakozz akár 8 barátodhoz (vagy teljesen idegen emberhez!) Kooperatív és versenyképes módban. Élvezze a játékon belüli kihívások és események széles skáláját a Hunt Club segítségével. Vegyen részt napi, heti vagy közösségi eseményeken, hogy játékon belüli jutalmakat szerezzen.

A vadászat jövedelmezőbb és izgalmasabb a barátokkal, ezért ossza meg tapasztalatait és szerezze meg ezeket a dicsekvő jogokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 49 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "theHunter: Call of the Wild 2019 Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: