Betöltés...

Galactic Civilizations IV: Supernova (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.845 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készülj fel a galaxis felfedezésére, új technológiák kifejlesztésére, új idegen civilizációkkal való találkozásra és egy olyan galaktikus civilizáció kialakítására, amely kiállja az idők próbáját. Egy fiatal csillagközi faj vezetőjeként a te feladatod, hogy néped irányításával új világokat hozz létre, újfajta űrhajókat építs, és háborúkat vívj, hogy biztosítsd civilizációd túlélését a gyakran igen barátságtalan univerzumban.



Hozz létre idegen civilizációkat, aztán pedig találkozz azokkal

Tervezz meg egy vadonatúj civilizációt a semmiből, mindössze néhány rövid sor szöveggel, a ChatGPT által támogatott, élvonalbeli mesterséges intelligencia technológia, az AlienGPT segítségével. Röviden jellemezd a civilizációdat, majd pedig dőlj hátra, és hagyd, hogy az MI elvégezze a munka többi részét: egyedi háttértörténeteket, diplomáciai kapcsolatokat, űrhajókat és nagyköveti képeket generál majd. Az univerzum hatalmas – sosem tudhatod, hogy kikkel - vagy mikkel - fogsz összefutni. Találkozz tucatnyi egyedi idegen vezetővel, és vegyél részt a más civilizációkkal folytatott diplomáciában, kereskedelemben és háborúkban.



Teljes mértékben testreszabható játékélmény

A hiperhajtómű feltalálásának köszönhetően civilizációd készen áll a galaxis rejtelmeinek felfedezésére. A játékban egy teljesen procedurálisan generált galaxis egészét fedezheted fel, amelyben találkozhatsz egy fejlett és kifinomult MI entitás által vezérelt idegenekkel, és szembesülhetsz a játék menetét formáló galaktikus eseményekkel. Mindezt pedig olyan mértékben személyre szabhatod, hogy egyedi élményeket hozhatsz létre magadnak minden egyes alkalommal, amikor játszol.



Irányítsd a civilizációdat

Hogyan fogsz uralkodni a galaxis felett? Kolonizálj és alapíts központi világokat, amelyek felhasználják a kisebb világok erőforrásait, fejlessz ki áttörést jelentő technológiákat, és válassz a kormányzati rendelkezések hatalmas skálájából - a kényszerített kutatástól egészen a hadkötelezettségig. Egy kifinomult ideológiai rendszer lehetővé teszi, hogy bizonyos események kezelése alapján pontokat szerezz, amelyekkel a civilizációdat jellemvonásokkal gazdagíthatod.



Hozd létre a saját flottáidat

Emeld teljesen új szintre a hajók testreszabását. A páratlan hajótervezési lehetőségek lehetővé teszik, hogy az ellenségeddel szembeni végtelen fegyverkezési versenyben mindig lépéselőnyben maradj azáltal, hogy egyedi űrhajókat tervezel flottáid megerősítésére és ellenfeleid erejének ellensúlyozására. Az új űrhajóosztályok rendszere bizonyos hajóknak egyedi prioritásokat biztosít a harc során, ami azt jelenti, hogy egy sokoldalú flotta révén előnyre tehetsz szert a harcban.



Tartsd rettegésben a galaxist

Az eredetileg Dread Lordok által tervezett és megépített Terror Star nevezetű fegyverek egyetlen lövéssel egész csillagokat és a pályájukon lévő összes bolygót és hajót képesek megsemmisíteni. Ha a helyzet úgy hozza, használd ezek erejét, hogy megmutasd a galaxis fajainak, ki az univerzum igazi ura.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Galactic Civilizations IV: Supernova (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: