Betöltés...

Marvel's Avengers (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 28.364 Ft



A JÁTÉKRÓLOnline hozzáférés szükséges a többjátékos módhoz és a megjelenés utáni tartalmak letöltéséhez. Ingyenes Square Enix Members fiók szükséges a többjátékos módhoz.



Állítsd össze a Föld leghatalmasabb hőseiből álló csapatodat, használd ki a képességeidet, és éld meg szuperhős álmaidat.



A Marvel's Avengers egy epikus, harmadik személyű akció-kalandjáték, amely egy eredeti, filmszerű történetet ötvöz egyjátékos és kooperatív játékmenettel. Állj össze egy akár négyfős online csapatba, sajátítsd el a rendkívüli képességeket, szabd testre a hősök egyre bővülő listáját, és védd meg a Földet az egyre súlyosbodó fenyegetésektől.



Játssz egy eredeti avangers történetet

A Marvel Bosszúállók az A-napon kezdődik, ahol Amerika kapitány, Vasember, Hulk, Fekete özvegy és Thor leleplezik a Bosszúállók új, csúcstechnológiás főhadiszállását San Franciscóban. Az ünneplés halálosra fordul, amikor egy titokzatos ellenség katasztrofális balesetet okoz, ami hatalmas pusztítást eredményez. A tragédiáért felelőssé tett Bosszúállók feloszlanak. Öt évvel később, amikor minden szuperhőst betiltottak, és a világ veszélyben van, egy hatalmas kaland veszi kezdetét, amikor egy Kamala Khan nevű elszánt fiatal nő elindul, hogy újra összeállítsa és újjáépítse a Bosszúállókat, hogy megállítsa az AIM nevű titokzatos új erő korlátlan hatalmát.



A Marvel's Avengers folytatja az epikus utazást, új hősökkel és új történetekkel, amelyeket folyamatosan szállítanak, a végleges Avengers játékélményért.



Fogadjátok el az erőtöket

Haladj végig az egyjátékos kampányon, hogy újjáépítsd a hősök névsorát és visszaállítsd a hatalmukat; majd folytasd az AIM elleni csatát egyedül vagy online a barátaiddal. Nyisd fel a Föld leghatalmasabb hőseinek erőteljes képességeit és új felszereléseit, hogy a játékstílusodnak megfelelően játszhass. Testre szabhatod ezeket az ikonikus Hősöket klasszikus, rajongók által kedvelt és teljesen új, eredeti öltözékekkel, amelyeket a Marvel több mint 80 éves történelme ihletett. Rugalmas harcrendszer, dinamikusan skálázódó nehézség, valamint testreszabható felszerelés és képességek, hogy támogassa az egyes hősök egyedi játékstílusát.



Összeállítás online

A játékosok egy visszaszerzett helikopter-hordozót használva bázisként, a világ különböző pontjain indítanak hősküldetéseket (egyjátékos) és hadszíntéri küldetéseket (egyjátékos vagy kooperatív). Akár négy játékos is összeállhat online, hogy megvédje a Földet a fokozódó fenyegetésektől, amelyeket csak a Bosszúállók tudnak legyőzni. A történet több éven keresztül fog kibontakozni, minden új szuperhőssel és régióval, amelyeket minden további költség nélkül szállítanak.



Egyszeri online hozzáférés szükséges az egyjátékos kampányhoz; online hozzáférés szükséges a többjátékos módhoz és a megjelenés utáni tartalmak letöltéséhez. Ingyenes Square Enix Members fiók szükséges

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 39 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Marvel's Avengers (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: