Betöltés...

Mount & Blade II: Bannerlord (early access) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.280 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL





A kürtök megszólalnak, a hollók összegyűlnek. Egy birodalmat polgárháború tép. Határain túl új királyságok emelkednek. Öltözz kardodra, ne add a páncélodat, hívd meg a követőidet, és lovagolj elő, hogy dicsőséget szerezz a kalradiai csatatéreken. Hozza létre hegemóniáját, és teremtsen új világot a régi hamvaiból.



A Mount & Blade II: Bannerlord a várva várt folytatás az elismert középkori harci szimulátorhoz és a Mount & Blade: Warband szerepjátékhoz. 200 évvel ezelőtt beállítva kiterjeszti a részletes harci rendszert és Calradia világát. Bombázza az ostrommotorokkal ellátott hegyi gyorsaságokat, alapítson titkos bűnözői birodalmakat a városok hátsó sikátoraiban, vagy vegyen részt a kaotikus csatákban a hatalomkeresés során.







Stratégia / Akció RPG

Fedezze fel, razzia és hódítsa meg az utat Calradia hatalmas kontinensén, útközben szerezzen barátokat és ellenségeket. Emelje fel saját hadseregét, és vezesse csatába, parancsoljon és harcoljon csapataival együtt az akció sűrűjében.







Singleplayer Sandbox kampány

Játszd a játékot úgy, ahogyan szeretnél játszani! Tervezd meg a hatalomhoz vezető utadat egy dinamikus homokozós kalandban, ahol nincs két egyforma játék.



Kiterjedt karakteralkotási és előrehaladási rendszerek

Hozzon létre és fejlesszen saját karaktert, hogy megfeleljen a játékstílusának. Fejlessze képességeit műveletek végrehajtásával, amikor hozzáférést kap egy olyan jutalmakhoz, amelyek képviselik a tehetség elsajátítását.



Reális gazdaság

Lásd az áruk csökkenését és áramlását egy szimulált feudális gazdaságban, ahol a füstölőtől kezdve a háborús lovakig minden ára ingadozik a kínálattal és a kereslettel. Fordítsa előnyére az anarchiát azzal, hogy az ostrom után elsőként hoz gabonát egy éhező városba, vagy újranyitja a banditák által sújtott lakókocsiútvonalat.







Többjátékos játékmódok

Tedd próbára taktikai képességeidet és harci képességeidet a világ minden tájáról érkező játékosok ellen, különféle többjátékos játékmódokban, kezdve a kis léptékű csetepatéktól a hatalmas és epikus ostromokig, több száz játékossal.







Képességalapú irányított harci rendszer

Győzd le ellenségeidet a játék mély és intuitív harci rendszerével, amelyet könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani.



Lélegzetelállító csaták

Vigye fel a csatatérre, és tapasztalja meg a középkori harcok brutalitását első vagy harmadik személy szemszögéből, képernyőn megjelenő egységek százával, mindegyiküknek saját részletes AI-jával.







Kiterjedt módosítási képességek

Testreszabhatja a játékot, hogy saját alkotása során teljesen más kalandot élhessen meg. A Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztéséhez használt motort és eszközöket elérhetővé teszik a közösség számára, hogy a moderátorok újraértelmezhessék Calradia-t, vagy létrehozhassák saját világukat!

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Ez a játék egy kitalált középkori világban játszódik, ahol a játékos kalandor szerepet tölt be. A játékos harcokban és csatákban vesz részt, és ellenségeket, esetleg lovakat ölhet meg vagy küldhet el kardokkal, baltákkal, íjakkal és más közelharci és lőfegyverekkel. A játék vérhatásokat és rongybaba integrált halál animációkat mutat be. A játékos vásárolhat bort és sört, ezeket tavernákban fogyaszthatja. A játék szövege mérsékelt durva nyelvet tartalmaz, például fattyú, húgy stb.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 56 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mount & Blade II: Bannerlord (early access) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: