Betöltés...

Destiny 2 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.252 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Destiny 2 egy többjátékos akciójáték, amelynek egyetlen fejlődő világa van, és amelybe te és a barátaid bármikor, bárhol, teljesen ingyenesen csatlakozhattok.



Játékmenet

Merülj el a Destiny 2 világában, hogy felfedezd a naprendszer rejtélyeit, és megtapasztald a reakcióképes belső nézetes lövöldözős harcot. Oldj fel erőteljes elemi képességeket és gyűjts egyedi felszereléseket, hogy testre szabhasd a Guardian-od kinézetét és játékstílusát. Élvezd a Destiny 2 filmszerű történetét, a kihívásokkal teli kooperatív küldetéseket és a különféle PvP módokat egyedül.



Magával ragadó történet

Te egy Guardian vagy, az emberiség utolsó városának védelmezője egy naprendszerben, amelyet hírhedt gonosztevők ostromolnak. Nézz a csillagok felé, és állj ki a sötétség ellen. A te legendád most kezdődik.



Titan

A fegyelmezett és büszke Titan-ok egyaránt képesek az agresszív támadásokra és a szilárd védelemre. Lángba boríthatod a kalapácsodat, villámokkal törheted meg az eget, és bármelyik ellenféllel szemtől szembe szállhatsz. Csapatod magasan áll majd pajzsod ereje mögött.



Warlock

A Warlock-ok az univerzum rejtélyeit használják fegyverként, hogy fenntartsák magukat és elpusztítsák ellenségeiket. Zúdíts pusztítást a csatatérre, és tisztítsd meg az ellenség hordáit egy szempillantás alatt. Akik veled állnak, megismerik a Light igazi erejét.



Hunter

A fürge és vakmerő Hunter-ek gyorsak a lábukon és méggyorsabak az íjukkal. Lobogtasd arany fegyvered kalapácsát, suhanj át az ellenségen, mint a szél, vagy csapj le a sötétségből. Találd meg az ellenséget, célozz, és vessen véget a harcnak, mielőtt az elkezdődne.



Egzotikus fegyverek és páncélok

Több ezer fegyver és lehetőség. Fedezz fel új felszereléskombinációkat, és határozd meg a saját személyes játékstílusodat. Kezdődjék a vadászat a tökéletes arzenálért!



Kooperatív többjátékos mód

Izgalmas kooperatív kalandok hemzsegnek a ritka és hatalmas jutalmaktól. Merülj el a történetben lévő küldetésekkel és őrjáratokkal. Állíts össze egy kis csapatot, és biztosítsd a ládát egy gyors lecsapás végén. Vagy teszteld csapatod ügyességét számtalan órányi rajtaütéses továbbjutással. Te döntöd el, hol kezdődik a legendád.



Versengő többjátékos mód

Állj ki más játékosok ellen gyors tempójú, mindenki számára szabad csetepatékban, csapatarénákban és PvE/PvP hibrid versenyeken. Jelöld be a naptáradba az olyan különleges versenyeket, mint az Iron Banner, és gyűjtsd be a korlátozott ideig elérhető jutalmakat, mielőtt azok eltűnnek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Destiny 2 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: