Betöltés...

Super Bomberman R 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.278 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Super Bomberman R 2 partijáték-sorozat, a Super Bomberman R legújabb része. Új kalandokkal és játékmódokkal, ez a rész a sorozat történetének legtöbb és legváltozatosabb tartalmával rendelkezik. A játékban nem csak offline, a család és barátok elleni vívott csaták várnak rád, hanem online csaták is, amelyek során összemérheted tudásodat a világ minden tájáról származó játékosokkal. Valamint egyjátékos mód is megtalálható a játékban. Irány a Super Bomberman R 2, és érezd jól magad egyedül, vagy másokkal együtt!



Újdonságok

A jól ismert "Standard", "Grand Prix" és "Battle 64" játékmódok mellett egy új, "Castle" nevű mód is megtalálható a játékban, amelyben a játékosok egy védő- és egy támadó oldalra osztva küzdenek meg egymással. Egy "Stage Editor" nevezetű új funkció is bekerült a játékba, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját pályákat hozzanak létre a "Castle" játékmódhoz, és azokat online megosszák a világ minden tájáról érkező játékosokkal.



Történet

A végre békét élvező világot újra ismét egy közelgő veszély fenyegeti… és ezáltal egy új fejezet nyílik a saga történetében! Amikor egy azonosítatlan fekete hold elkezdi pusztítani a galaxis bolygóin lévő városokat, a Bomberman Brothers néven ismert mechanikus szuperhősök felkerekednek, hogy szembeszálljanak a fenyegetéssel. Útközben összefutnak az Ellon nevezetű, egy bolygó romjain élő titokzatos életformákkal. Milyen sors vár az univerzumra?



Kirobbanó szórakozás

Ideje bulizni! Érezd jól magad a barátaiddal. Helyezz el egy bombát, bújj el, és várj. Amikor felrobban, az ellenségeid elszállnak! Dobd a bombákat! Rúgd a bombákat! Ki fog győzedelmeskedni ezekben a kaotikus csatákban? Gyűjtsd össze a tárgyakat, és élj túl a végsőkig. Ha legyőztek, törekedj a diadalmas visszatérésre! Akár 64 játékos is együtt csatázhat! Még az előző játékokból lévő nosztalgikus pályák is megtalálhatóak a játékban!



Hozd létre a saját pályáidat

Ebben a részben egy új funkció segítségével létrehozhatsz egyedi pályákat, amelyek egyedülállóan a tieid. A Stage Editor lehetővé teszi számodra, hogy a saját pályáidat telerakd különböző játékelemekkel, és megépítsd a saját epikus pályádat! Ha végeztél az alkotással, töltsd fel a pályáidat, hogy a hogy a világ minden tájáról érkező játékosok kipróbálhassák azokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Bomberman R 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: