Betöltés...

Fifa 20 (EN/ES/FR/JP/KR/PT/ZH) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.999 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Frostbite által támogatott Fifa 20 a világjáték két oldalát kelti életre. A profi színpad presztízsét és egy teljesen új, autentikus utcai futballélményt.



A Fifa 20 megújítja a sportjátékok műfaját

A Football Intelligence a játék realizmusának eddig nem látott platformját nyitja meg, a Fifa Ultimate Team több lehetőséget kínál álomcsapatod összeállítására, az EA Sports Volta pedig visszaviszi a játékot az utcára, a kispályás futball autentikus formájával. Játszd a gyönyörű játékot úgy, ahogyan szeretnéd, a 3v3, 4v4 és 5v5 különböző formáival, falakkal és falak nélkül, valamint a profi futsal-ban. Vagy vezesd végig egyedi játékosodat a Volta Story Mode-on, amely a Buenos Aires-i Volta világbajnokságban tetőzik.



Játékmenet

Tapasztald meg az új Football Intelligence rendszert, amely a futball realizmusának eddig nem látott platformját nyitja meg, és a Fifa 20 minden mérkőzésének középpontjába helyez téged. Az autentikus játékmenet nagyobb tudatosságot biztosít a játékosoknak az idő, a tér és a helyezkedés tekintetében, nagyobb hangsúlyt fektetve a játékodra. A Set Piece Refresh, a Controlled Tackling és a Composed Finishing segítségével a döntő pillanatok, amelyek a meccsek kimenetelét döntik el támadásban és védekezésben egyaránt, nagyobb kontrollt kapnak. Végül a labdafizikai rendszer új lövési pályákat, valósághűbb szerelési interakciókat és fizika által vezérelt viselkedést kínál, ami a játékmenetet a realizmus új szintjére emeli.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 20 (EN/ES/FR/JP/KR/PT/ZH) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: