Betöltés...

Battlestations + Conflict Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.685 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Battlestations + Conflict Bundle tartalma:

- Battlestations: Midway teljes játék

- Battlestations Pacific teljes játék

- Conflict: Denied Ops teljes játék

- Conflict Desert Storm teljes játék





Battlestations: Midway

Battlestations: Midway egy hatalmas akciójáték, amely a játékosokat hatalmas légi, tengeri és tenger alatti csatákba dobja Pearl Harbortól Midwayig. A játékosok hatalmas flottatámadásokat irányítanak, és közvetlenül, valós időben veszik át az irányítást minden repülőgép, csatahajó és tengeralattjáró felett a csatában.



A második világháború ikonikus helyszínei

Battlestations: Midway's keveri az intenzív külső nézetes akciót az epikus, nagyszabású tengeri harcokkal, és életre kelti a II. világháború nagy csendes-óceáni csatáit. A Pearl Harbor-i káosztól a Fülöp-szigeteken, Jáván és a Korall-tengeren át egészen az epikus Midway-i csatáig.



Vedd át az irányítást minden felett

Az innovatív játékmenet lehetővé teszi, hogy a játékosok közvetlenül irányítsanak több mint 60 különböző hadihajót, repülőgépet és tengeralattjárót külső nézetes perspektívából. A játékosok a csatában szinte minden járművet azonnal átkapcsolhatnak és irányíthatnak. A játék 11 nagyszabású kampányt tartalmaz 12 bónusz kihívás küldetéssel.



Forradalmi játékmenet

Tapasztald meg az epikus második világháborús harcot több perspektívából, miközben több tucatnyi egység között ugrálhatsz, pilótaként, tüzérként, tengeralattjáró-kapitányként vagy akár hordozóflotta-parancsnokként játszva.



Hatalmas légi, tengeri és tenger alatti csataterek

Minden csata egyszerre zajlik a levegőben, a tengeren és a tenger alatt.



Hatvan hadihajó

A Wildcat és Zero vadászgépek, a Dauntless zuhanóbombázók, a B17 és B24 bombázók, a USS Lexington és USS Yorktown repülőgép-hordozók, valamint Japán hírhedt szuper csatahajója, a Yamato.



Realizmus

A legmodernebb grafika a Csendes-óceánokat és a szigetláncokat kelti életre dús, valósághű környezettel, dinamikus időjárási effektusokkal és hihetetlenül részletes járművekkel és fegyverekkel.







Battlestations Pacific

Tapasztalj meg egy háborút két epikus sagán keresztül, ahol részese lehetsz a történelemnek, vagy megváltoztathatod azt. Érezd át a csendes-óceáni háború történelmileg hiteles és döntő csatáinak erejét. Éld át újra a közelmúlt történelmének legjelentősebb és legkritikusabb tengeri csatáit, és most először dönthetsz úgy, hogy flottádat a háború teljesen más befejezéséhez vezeted. Intelligenciára és szakértelemre lesz szükséged ahhoz, hogy megtervezd a lépéseidet, és folyamatosan egy lépéssel az ellenség előtt maradj. A stratégia és a cselekvés egyaránt a rendelkezésedre áll, hogy valóban megelőzd ellenfeled minden lépését, és megfordítsd a háború menetét.



Kétszeres méret

Vezesd az amerikai és a japán erőket két hatalmas kampányban, hogy újra átéld vagy újraírd a történelmet, akár 28 küldetést is végigjátszva!



Uralkodj a flottádon

Parancsold és vedd át a közvetlen irányítást több mint 100 autentikus és prototípus légi, tengeri és tenger alatti egység felett, köztük vadászgépek, bombázók, kamikaze repülőgépek, cirkálók, rombolók, repülőgép-hordozók, tengeralattjárók és még sok más!



A realizmus új szintje

Tapasztald meg a vizuális realizmus új szintjét, ahol a Csendes-óceán és a szigetláncok valóban életre kelnek. Merülj el az akcióban a teljesen új pilótafülke nézetben.



Vegyen részt a csatában online

Hívd ki barátaidat 5 teljesen új és magával ragadó többjátékos módban, és vegyél részt nagyszabású, akár 100 egységet felvonultató online csatákban.







Conflict: Denied Ops

Venezuelában polgárháborús állapotok uralkodnak, miután a kormányt brutális katonai puccsal megdöntötték. A demokrácia visszaállításáért küzdő frakcióknak az amerikai kormány felajánlotta segítségét, bár az új kormányrendszer azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be, ha az USA beavatkozik a venezuelai ügyekbe. A fenyegetést semlegesíteni kell, és az USA nem kockáztathat atomháborút. A CIA Special Activities Division elszigetelten és titokban működik. Ha elfogják, minden kapcsolatot megtagadnak az amerikai kormánnyal.



Denied Ops

Conflict: Denied Ops egy rendkívül könnyen hozzáférhető FPS, amely masszív, rendkívül robbanékony tűzharcokat kínál rombolható környezetben. Dolgozz csapatként, hogy kihasználd az egyes ügynökök különleges képességeit, és tapasztald meg a végső pusztító elégedettséget a tonnányi robbanó tárgyak és a terroristák végtelen sorozata által, akik könyörögnek, hogy a pokolba robbantsanak.



Két fős taktika

Válts bármikor a csapattagok között a maximális irányítás érdekében.



Robbantsd fel az ellenségeidet

A szintek masszív tűzharcokra épülnek, folyamatos ellenségáradattal, és rengeteg robbanó tárggyal, amelyek a pályán szétszórva segítik az ügyedet.



Pusztíts el mindent

Semmisítsd meg ellenségeidet robbanásokkal, rombold le az épületeket, robbantsd át a falakat, és pusztíts el szinte mindent a környezetben.



Megközelíthető akció

Adj parancsokat csapattársadnak egyszerűen egyetlen gomb megnyomásával vagy nyomva tartásával. Koncentrálj az akcióra, ne a bonyolult menükre vagy irányítási sémákra.



Puncture-Tech

Használd ki a Pivotal Studios által kifejlesztett új Puncture-Tech technológiával lehetővé tett stratégiai pusztítást. Robbants fel új utakat, lőj át tudatlan ellenségeket a falakon, vagy készíts lyukakat a fedezékedben, hogy lőpályákat hozz létre.







Conflict Desert Storm

Vedd át a világ legrettegettebb különleges műveleti erőinek irányítását: az elit British SAS vagy az US Delta Force osztagokét. Te vagy a legjobban kiképzett, legjobban felszerelt és legjobban szervezett. A neked kijelölt terület a tiéd. Keressétek, találjátok meg és semmisítsétek meg az ellenséges célpontokat és személyeket. Okozz pusztítást és zűrzavart az ellenség kommunikációs és ellátási vonalaiban. Ami előttetek áll, az egy katona élete lehetősége. Fogd a felszerelésed, a kiképzésed és használd jól. Csapat alapú harc 15 kihívást jelentő küldetésen keresztül.



Jellemzők:

- Irányíts egy négy profi SAS vagy Delta Force ügynökből álló osztagot - csapatvezető, mesterlövész, nehézfegyveres specialista és harci mérnök

- Hívj légicsapásokat, vedd át a járművek irányítását és vegyél részt a legfélelmetesebb harcban, amivel valaha is találkozhattál

- Figyeld, ahogyan csapatod szakértelme minden egyes küldetés teljesítésével fejlődik

- Példa nélküli mesterséges intelligencia irányítja az ellenség és az osztag viselkedését

- Több útvonal 15 kihívást jelentő küldetésen keresztül városi, sivatagi és beltéri környezetben

- A valós fizika és a ballisztikai modellek pontosan szimulálják a harcok keménységét

- Kiváló hangeffektek, robbanások és a különleges erők valódi fegyverei

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlestations + Conflict Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: