Betöltés...

Titanfall 2 (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.840 Ft



A JÁTÉKRÓLA Titanfall 2: Ultimate Edition tartalma:

- Titanfall 2 alapjáték

- Jump Start kiegészítő csomag

- Ion Prime és Scorch Prime fejlesztések

- 6 exkluzív Deluxe Warpaint kinézet

- 6 exkluzív Deluxe Nose Art kinézet

- 2 Deluxe Camo kinézet

- Exkluzív Deluxe hívójel





A Respawn Entertainment a legfejlettebb Titan technológiát kínálja új, egyjátékos kampányában és többjátékos élményében.



Kombinálj és hódíts

Hívd le a Tita-nodat, és készülj fel egy fergeteges belső nézetes lövöldözős élményre a Titanfall 2-ben! A folytatás egy új egyjátékos kampányt vezet be, amely a Pilóta és a Titan közötti köteléket tárja fel. Vagy törj utat magadnak egy még innovatívabb és intenzívebb többjátékos élményben - 6 új Titan-al, halálos új Pilóta képességekkel, kibővített testreszabással, új pályákkal, játékmódokkal és még sok mással.



Tapasztald meg a magával ragadó egyjátékos történetet

A Titanfall 2 egy egyjátékos kampányt kínál, amely tele van akcióval és ötletes fordulatokkal. Játssz egy ellenséges vonalak mögött rekedt milicista lövészként, aki találkozik egy veterán Vanguard-osztályú Titan-al. Kettejüknek együtt kell működniük, hogy fenntartsanak egy olyan küldetést, amelyet sosem kellett volna végrehajtaniuk. Élvezd a többjátékos akciót, amely felülmúlhatatlan. A folytatásban még több olyan adrenalinnal teli többjátékos harcot kapsz, amelyet a játéksorozattól már megszokhattál A gyors tempójú, belső nézetes akciót a következő szintre emeli a több Titan, a halálosabb pilóta képességek és még sok minden más. Emellett győződj meg róla, hogy az új, kibővített Pilot, Titan és loadout személyre szabási lehetőségekkel kitűnsz a káosz kellős közepéből!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Titanfall 2 (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: