Betöltés...

Xenoblade Chronicles 2 - Expansion Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 16.819 Ft



A JÁTÉKRÓL A Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass tartalma:

- Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country teljes játék





Egy titánnyi új tartalom

Ezzel a kiegészítővel hozzáférést kapsz néhány gigantikus új tartalomhoz, köztük új ritka Blade-ekhez, mint Shulk és Fiora, bónusz tárgyakhoz, új küldetésekhez, Challenge Battle módhoz és az új különálló játékhoz, a Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country-hoz!



Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country

Vezesd a legendás harcosok egy csoportját egy olyan tragikus történelmen keresztül, amely 500 évvel a Xenoblade Chronicles 2 játék eseményei előtt egy királyságot pusztulásra ítélt és egy hőst sötét útra terelt. Védekezz Malos és erői ellen a kifinomult harcrendszer minden dühét felhasználva, lehetővé téve, hogy a Blade-ek néven ismert mesterséges életformák és mestereik, a Drivers-ek bőrébe bújva is harcolhass.



Játékmenet

A Drivers-ek és Blade-jeik a harc frontvonalából hátra tudnak váltani, hogy erőteljes, kontextusfüggő képességeket szabadítsanak fel. Együtt fogtok harcolni az emberiség túléléséért, amelyet Malos fenyeget, aki a legendás kardot, a Monado-t forgatja. Ahhoz, hogy esélyed legyen, el kell sajátítanod minden karakter erőteljes képességeit, beleértve a Talent Arts-ot, az eredeti Xenoblade Chronicles játékból visszatérő stratégiai elemet. Azzal, hogy új fegyverekkel szereled fel a Drivers-eket, megváltoztathatod a támadásaikat és az elemi erejüket, hogy pusztító kombókat hajthass végre. Az előtted álló hosszú úton táborokban pihenhetsz, ételt főzhetsz, tárgyakat készíthetsz és sok-sok útitársaddal szívhez szóló beszélgetést folytathatsz. Ki tudja, hová vezet ez a csavaros utazás.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Xenoblade Chronicles 2 - Expansion Pass (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: