Betöltés...

The Settlers: New Allies (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.014 Ft



A JÁTÉKRÓL A The Settlers: New Allies egy stratégiai játék, amely mélyreható építkezési élménnyel és valós idejű stratégiai csatákkal várja a játékosokat. A sorozat közel 30 éves örökségéhez hű új rész ötvözi a széria már jól megszokott és bevált elemeit, mint a mélyreható építkezés és a valós idejű stratégiai csaták. Válassz 3 egyedi frakció közül, és fedezd fel ezt a teljesen új, a legmodernebb grafikával életre keltett világot. A településeid még sosem néztek ki ilyen elevennek.



Egy új kezdet

A The Settlers: New Allies a sorozat népszerű játékmechanikáinak újragondolását ötvözi egy új megközelítéssel. Mély infrastruktúra és gazdasági játékmenet, melynek segítségével seregeket lehet felállítani és bevetni, az ellenfelek végső legyőzésének érdekében.



Egy meghódításra váró világ

A játék 3 játszható, saját frakciót tartalmaz: az Elari, a Maru, és a Jorn. Mindegyik egyedi megjelenéssel és játékstílussal rendelkezik. A meccsek középpontjában az erőforrások megszerzése és a gazdaságod kiépítése áll, hogy ezáltal új telepeseket és egy közvetlenül irányítható, győzelemre törő hadsereget toborozhass. Kutass ki különböző fejlesztéseket a sereged számára, és erősítsd meg azt támogató- és ostromló egységek toborzásával.



Különféle játékmódok

A hosszan tartó szórakozás érdekében a különféle többjátékos, más játékosok, vagy a mesterséges intelligencia ellen vívott módok akár 8 játékos számára is izgalmas csatákat kínálnak. A történetközpontú kampány során pedig a játékosok elmerülhetnek a The Settlers: New Allies világában, míg az új játékosok egy külön tutorial keretein belül sajátíthatják el a játék alapvető mechanikáit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Settlers: New Allies (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: