Betöltés...

As Dusk Falls (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.781 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az As Dusk Falls egy elbeszélésközpontú thriller, amely 1998-ban játszódik Arizonában, az Egyesült Államokban.



Történet

Az As Dusk Falls egy eredeti interaktív dráma az INTERIOR/NIGHT-tól, amely két család összefonódott életét tárja fel harminc éven keresztül. Az 1998-ban egy rosszul végződött rablással kezdődő, arizonai kisvárosban történt események során meghozott döntéseid erőteljes hatással vannak a szereplők életére ebben az árulásról, áldozatvállalásról és ellenállóképességről szóló, kompromisszumok nélküli történetben.



Játékmenet

Játszd újra és újra a történetet, hogy felfedezd a karakterek teljesen eltérő kimenetelét és felfedezd az egyes döntések mögött rejlő rejtett árnyalatokat. Vajon a karaktereid sértetlenül túlélik? Milyen emberekké válnak végül? Vezesd több karakter életét és kapcsolatait egy évtizedeken átívelő, két intenzív könyvben elmesélt történetben.



Kompromisszummentes bűnügyi dráma

A filmszerű történetet a színészek teljesítménye kelti életre, amelyet digitálisan, gyönyörű művészeti stílusban renderelnek, egyedülálló élményt nyújtva, amely olyan, mint egy mozgóképes regény.



Áldozat kontra túlélés

Ki tudsz-e törni a családod mérgező befolyása alól? Mit fogsz feláldozni azokért, akiket szeretsz? Le tudod győzni a múltadat? Döntéseid alakítják a karakterek sorsát.



Egymásba fonódó sorsok

Kövess két családot a túlélésért, a védelemért és a kitartásért folytatott küzdelmükben az előző generációk hibáiban gyökerező kihívásokon keresztül.



Tapasztaljátok meg együtt

Fedezd fel a saját magaddal és a játékostársaiddal kapcsolatos felismeréseket, miközben felfedezed a döntéseid mögöttes értékeit a kooperatív játékban, egyszerre akár 8 játékossal, helyben vagy online (vagy vegyesen). Az As Dusk Falls társalkalmazás megkönnyíti a játék közbeni döntések meghozatalát, csak használd a telefonodat vagy a táblagépedet, hogy barátaiddal együtt vagy ellenük szavazz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "As Dusk Falls (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: