Betöltés...

Train Sim World: CSX Heavy Haul (Digitális kulcs - PC)

Ár: 49.848 Ft



A JÁTÉKRÓL



Train Sim World®: A CSX Heavy Haul egy teljesen új First Person Simulator, amely életre kelti az erőteljes és nehéz tehervonatok üzemeltetésének élményét Amerika egyik legszebb és leghíresebb vasútvonalán; Homokfolt fokozat.



A Dovetail Games új SimuGraph® járműdinamikai motorjával és az Unreal Engine 4® technológiájával működő Train Sim World valós adatok felhasználásával pontosan megismétli a valódi vonatok teljesítményét, hangjait és hangulatát.



A vezetőfülkében teljes interaktivitással átveheti az irányítást a három kiemelt hely közül, és érezheti a részleteket, amikor leül a vezetőülésbe, és életre kelti a világ legnagyobb és legerősebb vonatainak zúgását.



Meghívtak, hogy dolgozzon a CSX Transportationnél vasúti mérnökként, aki szigorú menetrend szerint szállít fontos rakományt. Hat kihívást jelentő forgatókönyv és számos felfedezhető hely, beleértve a Rockwood Mine-t, a Sand Patch Summit-et és a Cumberland Yard-ot, készségét, fókuszát és állóképességét a végsőkig tesztelik.



Tapasztalja meg az „egész napot az életben” a vadonatúj Szolgáltatási móddal, amely egy 24 órás menetrend újratervezését tartalmazza a valós műveletek alapján. Nincs két egyforma nap. Feladatok ellátása közben be és kikapcsolhat egy sor szolgáltatást. Vegye át az irányítást, vagy lovagoljon végig, a választás a tiéd.



A Train Sim World minden képességű játékost kiszolgál, hét vezetett oktatóanyaggal, amelyek mindent átfognak az újonnan érkezők szoftverének kezdetétől a haladó játékosok mozdonyainak üzemeltetéséig. Másszon be a fülkébe, és megtanulja a három nagyon különböző lakóhelyet lépésről lépésre működtetni, gyorsan kezdőből szakértővé válva.



Élvezze a vasúti rajongói álmait, és fedezze fel a rendkívül részletes és magával ragadó környezetet, és keresse meg a legjobb kilátópontot, ahonnan az egyszeri felvételeket rögzítheti.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World: CSX Heavy Haul (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: