Betöltés...

Fire Emblem Warriors (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 46.677 Ft



A JÁTÉKRÓL Harcolj Chrom, Lissa, Marth, Corrin, Xander és más karakterek szerepében!



Történet

Aytolis királyságában új hősök találkoznak misztikus módon a Fire Emblem történetének harcosaival, akiknek össze kell fogniuk, hogy szembenézzenek számtalan ellenséggel és helyreállítsák a titokzatos Shield of Flames-et, hogy megállítsák a Chaos Dragon-t.



A Fire Emblem-univerzum hősei összefutnak!

Csapj össze katonák légióival és ádáz szörnyekkel Marth, Xander, Corrin és más rajongók által kedvelt Fire Emblem-hősök szerepében a Fire Emblem Warriors Nintendo Switch játékban. Engedd szabadjára a Dynasty Warriors stílusú mozdulatokat a híres és eredeti Fire Emblem karakterek bőrébe bújva, és adj stratégiai parancsokat a csata közepén, miközben lenyűgöző támadásokkal hárítod az ellenség hordáit.



Egy királyság ostrom alatt

Aytolis királyságának sorsa két fiatal ikerpár, Rowan és Lianna kezében van. A titokzatos Shield of Flames-et rájuk bízva Rowan-nak és Lianna-nak össze kell fogniuk a Fire Emblem-univerzum harcosaival, hogy számtalan ellenféllel szálljanak szembe és megállítsák a Chaos Dragon-t.



Engedd szabadjára a Fire Emblem hősök erejét, mint még soha!

Küzdj meg az ellenségek hadaival a csatatéren hihetetlen mozdulatok sorával. Párosíts harcosokat, hogy pusztító támadásokat hajtsanak végre, elképesztő kombókat alkossanak és megdöntsék az ellenség erődítményeit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fire Emblem Warriors (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: