Betöltés...

The Wandering Village (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)

Ár: 13.672 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Wandering Village egy városépítő szimulációs játék egy óriási, vándorló lény hátán. Építsd fel településedet, és alakíts ki szimbiózisban lévő kapcsolatot a kolosszussal. Vajon együtt fogtok túlélni ebben az ellenséges, mégis gyönyörű, mérgező növényekkel fertőzött posztapokaliptikus világban?



Történet

Egy olyan világban, ahol titokzatos növények terjednek az egész földön, és növekedésük során mérgező spórákat bocsátanak ki, a túlélők egy kis csoportja egy óriási, vándorló lény hátán keres menedéket, akit "Onbu"-nak hívnak. Légy a vezetőjük, építsd fel a településüket, és alakíts ki szimbiotikus kapcsolatot Onbuval, hogy együtt maradjanak életben ebben az ellenséges, mégis gyönyörű poszt-apokaliptikus világban.



Építsd fel a falvadat

Egy működő falu a túlélésed alapja. Építsd fel a településedet, és bővítsd Onbu hátán. Tervezz termelési láncokat és optimalizáld őket, hogy a lehető leghatékonyabban használd ki a korlátozott helyet. Hozz létre egy olyan társadalmat, amely képes legyőzni bármilyen kihívást.



Élj a lény hátán

Egy másik élőlény hátán élni sajátos kihívásokkal jár. Szimbiózisban fogsz élni, kötődni fogsz az Onbuval, és a kölcsönös bizalmon alapuló túléléshez? Vagy parazitává válsz, és csak az a célod, hogy jobb életet biztosíts a falusiaknak? A választás a tiéd.



Fedezd fel a különböző biomokat

Folyamatosan alakítsd át a faludat, miközben különböző biomok sokaságát járod be, amelyek mindegyike egyedi éghajlati övezettel, lehetőségekkel és veszélyekkel rendelkezik. Felderítsd a környezetedet, és küldj ki gyűjtő küldetéseket, hogy ritka nyersanyagokat és ősi leleteket gyűjts.



Kutass új technológiákat

A régi világ maradványai olyan tudást rejtenek, amely már régen feledésbe merült, de falud lakói feltárhatják. Találjátok meg és kutassátok fel ezeket a technológiákat, de bölcsen használjátok őket, mivel a fejlődés kétélű kard lehet.



Éljétek túl a pusztaságot

Biztosítsd mind a falusiak, mind az Onbu túlélését, még akkor is, ha a mérgező spórák, a kegyetlen időjárás, a vérszívó paraziták és még sok más kihívás miatt az esélyek gyakran ellened szólnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Wandering Village (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: