Betöltés...

Grand Theft Auto: The Trilogy (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 34.239 Ft





A JÁTÉKRÓL



3 elemet tartalmaz: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City és Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto III

A bűnözés valóban fizet. A nagysikerű, rendkívül vitatott Grand Theft Auto franchise három dimenzióba költözik a Liberty City sötét és magos alvilágában. Annak szabadságával, hogy bárhová eljusson és bárkit kibocsásson, a Grand Theft Auto 3 kéznél van a bűnözés sötét, érdekes és kíméletlen világához, ha elegendő bátorsága van hozzá.

Grand Theft Auto: San Andreas

Öt évvel ezelőtt Carl Johnson megszökött a San Andreas-i Los Santos-i élet nyomása elől ... a város bandabajjal, kábítószerrel és korrupcióval tépte szét magát. Ahol a filmsztárok és a milliomosok mindent megtesznek, hogy elkerüljék a kereskedőket és a gangstereket.

Most a 90-es évek eleje van. Carlnak haza kell mennie. Anyját meggyilkolták, családja szétesett és gyermekkori barátai mind katasztrófa felé tartanak.

Visszatérve a szomszédságba, néhány korrupt rendőr rendőrgyilkosságra keresi. CJ kénytelen egy olyan útra kényszeríteni, amely San Andreas egész államában végigvezeti családját, hogy megmentse családját és átvegye az irányítást az utcákon.



Grand Theft Auto Vice City

Üdvözöljük az 1980-as években.

A nagy haj, a felesleges és a pasztell öltönyök évtizedétől egy ember története arról szól, hogy a Grand Theft Auto visszatérve egy ember feljutott a bűnözői halom tetejére. Az Vice City hatalmas kiterjedésű városi terjengés a strandtól a mocsarakig, a csillogástól a gettóig terjed, és ez a legváltozatosabb, legteljesebb és legélénkebb digitális város, amelyet valaha létrehoztak. Kombinálva a nemlineáris játékmenetet egy karakter által vezérelt elbeszéléssel, megérkezik egy örömmel és degradációval teli városba, és megkapja a lehetőséget, hogy átvegye azt, ahogy választja.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Grand Theft Auto: The Trilogy (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: