Betöltés...

Destiny 2: Lightfall + Annual Pass (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.170 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Destiny 2: Lightfall + Annual Pass tartalma:

- Destiny 2: Lightfall kiegészítő

- Egy új raid, a Root of Nightmares

- Season Pass 20

- Season Pass 21

- Season Pass 22

- Season Pass 23

- Egy új Exotic Sparrow jármű

- A Quicksilver Storm dísz

- A Quicksilver Storm egzotikus fegyver

- A Quicksilver Storm catalyst fegyver

- 4 db Rahool’s Secret Stash deliveries csomag (szezononként egy)

- A 21. és 23. Season-ben megjelent két dungeon (Ghosts of the Deep és Warlords Ruin)





A Witness és a legújabb Disciple-je megérkezett. Indulj egy olyan utazásra, amely feltárja a bennünket összekötő rejtett szálakat, a feloldásukhoz való képességet és az újraszövésükhöz szükséges mesteri tudást. Ezzel az új hatalommal a birtokodban találj erőt a Guardian társaidban, és győzedelmeskedj a megsemmisítéssel szemben.



Egy új hadjárat

Tegyél szert az erőre az ostromlott Neptuniai városban, miközben minden a végéhez közeledik - a Witness megérkezett. Fegyverkezz fel új jutalmakkal és oldj fel új Dark erőket, hogy diadalmaskodhass a Lightfall felejthetetlen Legendary módjában.



Garantált erő

Használd ki a sötétséget és tépd ki a valóság szálait ezzel az új alosztállyal. Átsuhanhatsz a városon újdonsült sebességeddel, miközben épületről épületre kapaszkodsz. Minden játékosztály képes megcsapolni ezt az új elemet, de csakis rajtad múlik, hogy megteremtsd a számodra megfelelő játékstílust.



Új célállomás

Utazz a Neptune-ra, és fedezz fel egy olyan neon metropoliszt, amilyet a Destiny 2-ben még sosem láttál. Ismerd meg a Cloud Strider-eket, csatlakozz a Shadow Legion elleni harchoz, és akadályozd meg a pusztítást a technológiailag fejlett, titkos Neomuna városában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Destiny 2: Lightfall + Annual Pass (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: