Betöltés...

Railroads Online (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.549 Ft



A JÁTÉKRÓL

Építsd meg álmaid vasútját egy hatalmas, nyitott világban! Építhetsz pályákat és állomásokat, vezethetsz részletes mozdonyokat, és szállíthatsz árut, hogy pénzt és tapasztalatot szerezz. Játssz izgalmas online többjátékos módban barátaiddal, vagy hozd létre saját egyjátékos világot!



Felfedezés

A Railroads Online egy hatalmas, a gőzmozdonyok aranykorának Amerikáját idéző nyílt világban játszódik, és egy úttörő szerepébe helyez, aki segít Amerika jövőjének alakításában. Építs pályákat, szelj át hatalmas tájakon különböző gőzmozdonyokkal, szállíts árut, hogy pénzt keress, és szabd testre és vásárolj új mozdonyokat és felszereléseket, miközben vasúti mágnássá válsz. Játssz egyjátékos módban vagy akár 15 barátoddal az online kooperatív többjátékos módban.



Építs sínpályákat, vonatokat és még többet

Tervezd meg álmaid vasúti hálózatát az alapoktól kezdve. Derítsd fel a legjobb útvonalat, fektesd le a töltéseket, és építs síneket, váltókat, fordítókocsikat, hidakat és még sok mást! Ezután 12 finom részletességű mozdonnyal és 9 kocsival szeld át a hatalmas, nyílt tájat. A szabályozókkal, szelepekkel, fékekkel, csatolókkal és még sok más funkcióval léphetsz kapcsolatba belső nézetben, miközben vezeted járműveidet. De nem egyszerűen csak céltalanul fogsz vezetni! Feladatod az olyan áruk, mint a fa, érc, szén, olaj és különféle egyéb szállítmányok szállítása a legkülönfélébb iparágak számára. Minden sikeres szállítmányért pénzt kereshetsz, és új járművekbe fektethetsz be, vagy fejlesztheted és testre szabhatod meglévő mozdonyaidat. Plusz: építs állomásokat, pályaudvarokat és egyéb infrastruktúrát az útvonalaid mentén, hogy kiszolgálhasd a vonataidat üzemanyaggal, vízzel és homokkal.



Tapasztald meg a vasúti homokozót akár 16 játékossal is

Élvezd a realisztikus vasúti élményt a fejlett Unreal Engine fizika rendszerrel a mélyreható vasúti szimulációhoz. Minden ütközés és erőhatás dinamikusan, valós időben kerül megjelenítésre, ami sokkal magával ragadóbbá teszi a vonatvezetés élményét. Tehát vigyázz, nehogy kisiklassd a vonatodat! És mindennek tetejébe akár 16 játékos egy szerveren akár a Railroads Online-t is játszhatod, és élvezheted a végső vonatszimulációt a barátaiddal közös többjátékos meneteken. Fektessetek együtt vágányokat, és működjetek együtt a vonatok zökkenőmentes mozgatásáért, vagy osszátok meg a munkát, miközben önállóan játszotok. Lehetőség van arra is, hogy elmentsd és betöltsd a fejlődésedet, így újra és újra élvezheted a legjobb pályákat vagy a legkreatívabb elrendezéseket. Ha szereted a vonatokat, kezdd el az utazást még ma!



Jellemzők:

- Nyitott világú Sandbox térkép, amit felfedezhetsz

- Online többjátékos menetek akár 16 játékossal

- Nyugodt egyjátékos élmény

- Építs sínpályákat, váltókat és vasúti létesítményeket

- Vezesd a járműveidet, és használd a szabályozókkal, szelepekkel, fékekkel és berendezésekkel

- Szállíts árut és keress pénzt

- Vásárolj és szabj testre új felszereléseket

- Építs állomásokat, pályaudvarokat és egyéb infrastruktúrát a vonataid kiszolgálásához.

- Élvezd a realisztikus vasúti fizika rendszerét

- Rendkívül részletes mozdonyok és egyéb berendezések

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Railroads Online (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: