Betöltés...

Home Sheep Home 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.322 Ft





A JÁTÉKRÓL



Csatlakozzon Shaunhoz, Timmy-hez és Shirley-hez, miközben több mint 60 földalatti barlangban haladnak keresztül, tárgyalnak London forgalmas utcáiról, és teleportálnak a világűrben mind az otthon zöld, zöld füve után kutatva. Használja az egyes bárányok egyedi képességeit a földalatti alagutak, elhagyott aknatengelyek belökésére, ugrására, szorítására és átúszására - és még a Buckingham-palota őrségeinek megkerülésére is!

Jellemzők



A WOOLY PUZZLE FUN

Home Sheep Home 2 megtartja azokat az egyszerű kezelőszerveket és trükkös rejtvényeket, amelyek az első játékot annyira népszerűvé tették. Irányítsd Shaunt, Timmyt vagy Shirley-t, és juh-csapatmunkával használd az egyes szakaszok végét.





A SZEMÉLY CÉLKITŰZÉSEI

Minden szakasz gyűjtőeszközökkel van tele, beleértve büdös zoknikat, cupcake-okat és még játékvezérlőket is - de mindegyik összegyűjtéséhez a nyáj tetején kell lenned! Gondoljon a dobozon kívülre, és használja bölcsen az egyes juhok különleges képességeit az egyes szintek teljes teljesítéséhez.





BAA BAA BÓNUS

Gondolod, hogy elsajátítottad a játékot? Tesztelje tudását néhány ördögien nehéz bónusz szinten, amelyek új ismereteket nyújtanak néhány ismerős szakaszban! Mutassa meg a világnak, miből áll a ranglisták és az eredmények.





PUN-DEMONIUM

Több juhhoz kapcsolódó szójáték, mint amennyire bárány farkát rázhatod .


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Home Sheep Home 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: