Betöltés...

Dark Souls 3 (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.602 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dark Souls III: Deluxe Edition tartalma:

- Dark Souls III alapjáték

- Dark Souls III: Ashes of Ariandel kiegészítő

- Dark Souls III: The Ringed City kiegészítő





A Dark Souls továbbra is feszegeti a határokat a kritikusok által elismert és a műfajt meghatározó sorozat legújabb, ambiciózus fejezetével. Készülj fel, és öleld magadhoz a sötétséget!



A tűz ismét elhalványul

Miközben a tüzek kialszanak és a világ romba dől, utazz egy olyan univerzumba, amely tele van még több kolosszális ellenséggel és környezettel. Már csak a parázs maradt... Készülj fel ismét, és öleld magadhoz a sötétséget!



Játékmenet

A gyorsabb játékmenet és a felerősített harci intenzitás révén egy epikus hangulatú és sötét világba merülsz el. A rajongók és az újonnan érkezők egyaránt elvesznek a játékra jellemző, jutalmazó játékmenetben és magával ragadó grafikában. A változatos harci akció lehetővé teszi számodra, hogy saját, egyedi játékstílusodat hozhasd létre. Míg a továbbfejlesztett online többjátékos funkció lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen integrálhasd az online interakcióidat az egyjátékos történetbe.



Hangulatos vizuális megjelenítés egy összekapcsolt világban

A dinamikus világítás és a részecskeeffektek biztosítják, hogy elmerülj a romokkal teli sötét fantáziavilágában. A szakértelemmel megalkotott világ hatalmas és lélegzetelállító tájai pedig minden bizonnyal felfedezésére ösztönöznek majd.







Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Te vagy az unkindled. Bővítsd a Dark Souls III-élményedet az Ashes of Ariandel kiegészítővel. Utazz el Ariandel havas világába, és fedezz fel új területeket, boss-okat, ellenségeket, fegyvereket, páncélzatokat, varázslatokat és még sok mást. Vállalod a kihívást, és újra magadhoz öleled a sötétséget?







Dark Souls III: The Ringed City

A The Ringed City a Dark Souls III utolsó kiegészítője. A díjnyertes, műfajmeghatározó Golden Joystick Awards 2016-os év szerepjátékának végő tartalma. Utazz a világ végére, hogy megkeresd a Ringed City-t, és fedezz fel új területeket, új boss-okat, új ellenségeket új páncélokat, varázslatokat és tárgyakat. Tapasztald meg egy olyan sötét világ epikus zárófejezetét, amelyet csakis Hidetaka Miyazaki elméje tudott megalkotni. Merészkedj ebbe az új világba egy utolsó utazás során

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dark Souls 3 (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: