Betöltés...

Assassin's Creed: Origins - Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.443 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Origins – Deluxe Edition tartalma:

- Assassin’s Creed: Origins alapjáték

- Ambush at Sea exkluzív küldetés

- Desert Cobra csomag





Az ókori Egyiptom – a hatalmas piramisok, aranyozott sírkamrák, zsarnoki istenkirályok és az Assassin Testvériség eredettörténetének otthona.



A titokzatos ókori Egyiptomban játszódó Assassin’s Creed: Origins egy új kezdet a széria számára. Tapasztald meg a teljesen újragondolt és újraalkotott harcrendszert, miközben felfedezed a nagy piramisokat és a rejtett sírkamrákat az ókori Egyiptomban, és számos emlékezetes történetet élsz át utad során. Ismerd meg az Assassin Testvériség eredettörténetét.



Egy hatalmas, nyitott világ

A száraz sivatagoktól a buja oázisokig, a Földközi-tengertől egészen a gízai sírkamrákig küzdj meg veszélyes frakciók tagjaival és vadállatokkal, miközben felfedezed ezt a hatalmas és kiszámíthatatlan vidéket. Hajózz le a Níluson és fedd fel a piramisok titkait.



Újragondolt harcrendszer

Tapasztald meg a harc egy újfajta, Assassin’s Creed játékban eddig nem látott megközelítését, miközben változatos ellenfelek ellen küzdesz, és több száz, különböző ritkaságú és különböző tulajdonságokkal rendelkező fegyvert szerzel meg és használsz. Fedezd fel a mély fejlődési rendszert, és tedd próbára a képességeidet a egyedi tulajdonságokkal rendelkező és erős bossok ellen.



Emlékezetes küldetések

Sok küldetés vár rád, amelyek mindegyike egy intenzív, magával ragadó és érzelmes történetet mesél el. A történet során megannyi erős és emlékezetes karakterrel fogsz találkozni egészen a leggazdagabb nemesi származásúaktól a legelszántabb számkivetettekig.



Történet és karakterek

Egyiptom birodalma összeomlik Kleopátra irányítása alatt. Ezt kihasználva egy titokzatos szervezet megpróbálja átvenni az irányítást. Itt az ideje, hogy a Testvériség színre lépjen és biztosítsa, hogy ez ne történjen meg. Az Assassin Testvériség megszületése a világrend rendkívüli megváltozásához vezet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Origins - Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: