Betöltés...

The Outlast Trials (Early Access) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.796 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

A Red Barrels meginvitál, hogy újra átéld az elborzasztó terror élményét – ezúttal a barátaiddal. Akár egyedül, akár csapatban teljesíted a próbákat, ha elég sokáig túlélsz, akkor Murkoff boldogan elenged… de vajon ugyanúgy távozol, ahogyan érkeztél?



Történet

A hidegháború korában játszódó The Outlast Trials-ben a Murkoff Corporation emberei önkéntesek jelentkezését várják, akik nem tudják, hogy kísérleti nyulakként fognak szolgálni az agymosással és az agykontroll fejlett módszereivel kísérletező cégnél. A félelem, a bizalmatlanság és az erőszak világában az erkölcsöd és a kitartásod próbára lesz téve, a józan eszedet pedig el fogod veszíteni. Mindezt a fejlődés, a tudomány és a profit érdekében.



Élj túl egyedül, vagy barátaiddal

Mindannyian a Murkoff fogjai vagytok, akik csapdába estek a cég létesítményében. Egyedül, de akár 2, 3 vagy 4 játékosból álló kooperatív módban is nekivághattok a próbáknak.



Rejtőzz el, vagy menekülj

Az Outlast-játékok játékmenetének lényege, hogy megpróbálod elkerülni az ellenfeleket, elrejtőzni előlük, vagy ha a helyzet úgy hozza, akkor elmenekülni előlük. Murkoff olyan eszközöket fog biztosítani a számodra, amelyekkel megnövelheted a lopakodási képességeidet, lehetőséget teremthetsz a menekülésre, lelassíthatod az ellenfeleidet és még annyi minden más. Ezeket az eszközöket azonban ki kell érdemelned, és keményen kell majd dolgoznod ahhoz, hogy fejleszteni tudd őket.



Karakter-testreszabás

Válaszd ki a játékstílusodnak megfelelő eszközöket, fejlesztéseket és extra képességeket. Testre szabhatod és létrehozhatod a saját kísérleti alanyodat. Amíg a „terápia” tart, addig a cellád lesz az otthonod, amelyet úgy díszíthetsz, ahogyan csak szeretnél.



Gyűjts bizonyítékot

A Murkoff Corporation átvert és elrabolt téged, hogy aztán a próbákon keresztül etikátlan kísérleteknek vessenek alá, amelyek megváltoztatják a pszichédet és a viselkedésedet. Gyűjts össze olyan dokumentumokat és tárgyakat, amelyek bizonyítják a Murkoff páciensekkel szemben tanúsított visszaéléseit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 58 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Outlast Trials (Early Access) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)