Betöltés...

Organic Panic (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.721 Ft



A JÁTÉKRÓL



Organikus pánik



Ez egy vadon nőtt, szenesen grillezett, bash 'em up, fizika akciófejtő!



Játssz 1-4 varázslatosan továbbfejlesztett organizmust, és harcolj végig az őrült, teljes ízesítésű szinteken - mindegyik teljesen roncsolható (a valós világ anyagai) és teljesen reaktív folyadékokkal rendelkezik.

Láva leégeti a faházakat, megolvasztja a cheddar darabokat és gyorsan megsüt az ételeket. A jégszilánkok a földre csapódnak, mindenkit összezúzva, vízbe olvadva (a lávával érintkezve), a víz eloltja a tüzet, lehűti a lávát, és a rossz fiúk vízbe fulladnak - Az élet körforgása folytatódik ... vagy sem!

Az Organic Panic egy NAGY játék. Az egyjátékos kaland mód több mint 130 elmefordító szinten hajtja át12 gyönyörű, kézzel festett és animáló háttérkörnyezetben, 4 játékmódon keresztül, színes színes képregény által vezérelve.

Játsszon a helyi szövetkezettel és a Versusszal a barátaival - Itt az ideje, hogy elárasztja az addiktív szórakozást, ahol együtt kell dolgoznia az őrjítő rejtvények megoldásán.



- Több mint 200 kihívást jelentő szint!

- Teljesen dinamikus fizikamotor - A „DAFT Engine” (Destructible And Fluid Technology) alapján mindent teljesen megtörnek, minden elemnek az anyaga alapján vannak valós tulajdonságai, a fa ég, a fém áramot vezet, a jég vízzé olvad (amit a szereplői úszhatnak a), a gumi ugrálós, de megolvad, a Diamond szuper kemény, és ha cseresznye áll rajta, mindenen keresztülrobbant!

- Úttörő folyadékszimuláció - Ezzel a technológiával szó szerint megtölthet egy teljes szintet teljesen reaktív folyadékokkal, amelyek mindegyike áramlik és hatással van a szintszerkezetekre, a láva nagyobb viszkozitással fog folyni, fát és hőanyagokat éget el, a víz eloltja a tüzet, de elpárolog, ha érintkezik forró felületek és a sav az üveg és a gyémánt kivételével a legtöbb anyagon átolvad!

- Helyi szövetkezeti mód - Játsszon Organic Panic-ot barátaival - Használja együttes agyerejét, hogy segítsen egymásnak megfejteni az őrült fizika alapú rejtvényeket és egy jó oldalsó akcióhalmot!

- Helyi Versus mód - Csatázzon mini versenyeken keresztül ebben a szuper intenzív versus módban, amely 20 extra Versus szintet és meglepetéshatalmi támadásokat tartalmaz!

- Képregény által vezérelt történet - Az egyjátékos kaland módot sodrott képregény vezérli.

- 4x egyedi játékos karakter - Játssz Kiwi, Sárgarépa, Kókuszdió vagy Cseresznye formájában, mindegyiküknek megvan a maga egyedi képessége, ereje és különleges ereje, mindegyiket megtanulja, majd együtt dolgozik velük. Minden játékos teljesen más és egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek kihívást jelentő játékmenetet és hosszú élettartamot jelentenek.

- Hűvös játékmódok - Játsszon különböző játékmódokat, Swapzy, Morphy, Choosy, Timerun, Co-op és Versus - tanulja meg őket, játssza el őket, sajátítsa el őket, majd harcoljon barátaival.

- Nyelvek - angol, francia, olasz, német, spanyol és portugál.

- Eredmények és ranglisták - Segítsen nekünk felállítani a rangsorolási rendszert a szintépítés és megosztás, valamint a verseny játékmódjai számára.

- Kereskedőkártyák - Gyűjtse össze a Kereskedőkártyákat.

Ismerje meg a legénységet

Csináld kókuszdiót!



Kiwi hullámait ne keverd össze Cherryvel most már együtt!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Organic Panic (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: