Betöltés...

Sword Art Online: Last Recollection - Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 52.584 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sword Art Online: Last Recollection – Deluxe Edition tartalma:

- Sword Art Online: Last Recollection alapjáték

- Premium Pass

- Ritual of Bonds Vol. 1 kiegészítő

- Ritual of Bonds Vol. 2 kiegészítő

- Integrity Knights öltözetcsomag





Az eredetileg Reki Kawahara regényén alapuló Sword Art Online egy népszerű anime-sorozat, amely a fiatal főhős, Kirito kalandjait követi nyomon a Sword Art Online nevű, újgenerációs VR MMORPG játékon belül. Az animéből készült játékok sorozatának legújabb darabja, a Last Recollection egy vadonatúj, a „War of The Underworld” nevű történetszálon alapul, és minden eddiginél több karaktert és epizódot tartalmaz, amelyekkel az animében eddig nem látott történetet mesél el.



Egy vadonatúj történet

A Sword Art Online: Last Recollection egy vadonatúj, eredeti történettel rendelkezik, amely azt mutatja be, mi történt volna, ha Kirito, Eugeo és más szövetségeseik nem szenvednek tragikus véget a The War of the Underworld során. Ebben az új történetben kemény kihívások várnak szeretett hősünkre, Kiritóra és újdonsült barátaira. Ahogyan a történet kibontakozik, a játékosok felfedik majd a Dark Knight kilétét, és kiderítik, hogy túlélik a Dark Territory erői ellen vívott könyörtelen harcot.



Egy új harcrendszer

Tapasztald meg az izgalmas és megújult harcrendszert a barátaiddal, és küzdj meg a Sword Art Online világából ismerős ellenfelekkel! A gyors és stílusos harcok révén a játékmenet MMO-szerű csatákkal büszkélkedhet!



Az Underworld és a Final Stress Test

Az Underworld néven ismert virtuális világ, amely számos mesterséges intelligencia otthona, a háború küszöbén áll. A Final Stress Test a világ végének kezdetét képezi, ami egy, a mesterséges intelligencia fejlődését elősegítő "háború" kitöréséhez vezet. Vajon hogyan sikerül Kiritónak és társainak legyőzniük a közelgő világvégét?



A Dark Territory

Ez a hatalmas terület a Human Realm körül terül el. Ez egy zord világ, ahol az emberek és négy különböző félember faj a saját területeik felett uralkodnak. Itt csak a legerősebbek élik túl. A Human Realm és a Dark Territory ellenséges viszonyban állnak egymással, így a Dark Territory csak a megfelelő lehetőségre vár, amely lehetővé teszi számára, hogy totális háborút indítson az ellensége ellen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sword Art Online: Last Recollection - Deluxe Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: