Betöltés...

Prison Tycoon 4: SuperMax (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.007 Ft



A JÁTÉKRÓL

A leült idő pénz

Építs jövedelmező magánbörtönt az alapoktól kezdve. Tiéd minden fal, minden kerítés, és minden döntés. Kezdd kicsiben, és elsőrangú igazgatóként alapozd meg hírneved. Bővítsd intézményed SuperMax képességűvé, ahol a Föld legveszélyesebb és legördögibb bűnözőit tartják; és még keresnek is rajta.

Ha már építkezel… Felügyeld a tervezést, az építkezést, és börtönöd berendezését. Minden döntésed befolyásolja börtönöd biztonságát és jó hírét.

Mi és ők - Vegyél fel börtönszemélyzetet az őröktől a rehabilitációs szakértőkig. Döntéseid és pénzügyi helyzeted meghatározza személyzeted morálját és általános teljesítményét.

Törd meg őket - Igazgasd börtönöd biztonsági szintjét. Ha túlságosan kemény kezű vezető vagy, börtönlázadás törhet ki, ha viszont túl engedékeny, a bandák fognak irányítani téged.

Velejéig rossz! Zárd el a legrosszabb bűnözőket az ÚJ korlátozott hozzáférésű fogdákba a nap 23 órájára, egy órányi szabad levegős foglalkozással.

Ezért még megfizetsz! Építs börtön-gyárakat, hogy némi plusz bevételhez juss, mellyel egyenesben tarthatod börtönöd pénzügyeit.

Legyél te a főnök, és rendelkezz fegyenceid sorsával! - Engedd el fegyenceid próbaidőre, vagy tartsd őket elzárva a társadalom biztonsága (és bevételed növelése) érdekében.

Irányíts, vagy téged irányítanak! Őrizd meg a békét a börtönbandák között, nehogy valamelyik kisajátítsa a börtön egyes részeit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Prison Tycoon 4: SuperMax (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: