Betöltés...

F1 2020 (Standard Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 40.413 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az F1® 2020 az eddigi legátfogóbb F1® játék, amely a játékosokat szilárdan a vezetőülésbe helyezi, miközben a világ legjobb versenyzőivel versenyeznek. A játékosok először hozhatnak létre saját F1® csapatot úgy, hogy létrehoznak egy pilótát, majd szponzort, motorszállítót választanak, csapattársat bérelnek és a rács 11. csapataként versenyeznek. Építsen létesítményeket, fejlessze a csapatot idővel és hajtson a csúcsra.

Jellemzők



Testreszabhatja 10 éves karrier módját az F2 ™ bajnokság bemutatkozási lehetőségeinek és az idényhosszaknak a megválasztásával, hogy izgalmasabb, több évszakot biztosítson.

A megosztott képernyős versenyzés, az új kormánysegítő és a hozzáférhetőbb versenyélmény hozzáadása azt jelenti, hogy barátaival élvezheti a játékot, függetlenül attól, hogy milyen szintű a képessége.

Az F1® 2020 tartalmazza az összes hivatalos csapatot, pilótát és 22 pályát, köztük két új futamot: Hanoi Circuit és Circuit Zandvoort

Online kapcsolat szükséges a végső csapatok 2020-as autóinak (adott esetben) és az F2 ™ 2020-as szezon tartalmának letöltéséhez.

ÚJ MYTEAM MODE - Magával ragadó vezetési játék, a játékosok most létrehozhatják saját F1® csapatukat.

Hozzon létre pilótát, majd válasszon szponzort, motorszállítót, vegyen fel egy csapattársat, és versenyezzen a rács 11. csapataként.

Építsen létesítményeket, és idővel fejlessze a csapatot, és hajtson a csúcsra.

ÚJ - Két új verseny: Hanoi Circuit és Circuit Zandvoort. ÚJ - osztott képernyős verseny.

ÚJ - Alkalmi verseny lehetőségek a lazább versenyzéshez.

ÚJ - Rövidebb idényhosszúságú opciók: 10, 16 vagy teljes 22 verseny opció.

Az összes hivatalos csapat, pilóta és pálya a 2020-as Forma-1 Világbajnokságról.

Elismert tízéves karrier mód.

A Formula 2 ™, az F1® edzőterme is, most új fél- vagy teljes szezon opcióval, valamint 2019 és 2020 * szezon tartalommal rendelkezik.

x16 klasszikus F1® autók 1988-2010-ig.

Esports - játékon belüli terület az online kvalifikációs eseményekhez, legfrissebb hírek, és még az új F1® Esports Challenger és Pro Series versenyek megtekintése is.

További versenyzési módok: Időpróba, Grand Prix ™ mód, Bajnokságok, és átélheti dicsőségét menthető automatizált kiemelésekkel.

Versenyezz online a többjátékos módban: rangsorolt ?és rangsorolatlan versenyek, ligák, testreszabható versenyek és heti események.



* Online kapcsolat szükséges a végső csapatok 2020-as autóinak letöltéséhez (adott esetben) és az F2 ™ 2020-as szezon tartalmának indításához.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "F1 2020 (Standard Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: