Betöltés...

Sins of a Solar Empire: Rebellion (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 32.856 Ft





A JÁTÉKRÓL



Tartalmazza a Sins of a Solar Empire: Rebellion plusz a Forbidden Worlds, Stellar Phenomena és Soundtrack DLC -ket

Bár sokan reménykedtek abban, hogy a diplomácia végre véget vet a háborúnak, az eltérő vélemények arról, hogy mit kell tenni, valamint az ellenőrző frakciók kimerült ereje, az érintett csoportok szétszakadásához vezetett.

A Trader Sürgősségi Koalíció hűséges tagjai elszigetelődési politikát folytatnak, a megerősített védekezésre összpontosítva, hogy kikerüljék a háború többi részét. Azok, akik lázadnak a koalíció ellen, pusztán harcos álláspontra helyezkednek, és arra a véleményre jutnak, hogy a béke megteremtésének egyetlen módja az, ha végső soron leverjük mindazokat, akik ellenük állnak - különösen a xenókat.

Történelmükben először a háború szakadékot teremt az adventi egységben. A lojalisták igyekeznek folytatni a kereskedők elleni bosszú politikáját, és a többieket az Egység befolyására asszimilálni. Mások azonban az advent közül azt gyanítják, hogy egy belülről érkező korrupt hatás elterelte az Egységet a rendeltetésétől.

A Vasari Birodalomban kialakult szakadék kevésbé hangsúlyos, de ugyanolyan súlyos az emberekkel szemben. Mivel a Vasari gyakorlatilag kétségbeesetten tér át az új térbe, a lojalista frakció feladja az együttműködést, és úgy dönt, hogy a szükséges erőforrásokat minden szükséges eszközzel felveszi. Miután elfogadta a közös munka szükségességét, a lázadó frakció úgy érzi, hogy a legjobb esélyük a túlélésre, ha együtt dolgoznak a többi fajjal, és elhozzák őket a közeledő ellenség elől.

Vigye a galaktikus fölényért vívott harcot a végső szintre a Sins of a Solar Empire: Rebellionban-egy önálló RT4X játékban, amely ötvözi a valós idejű stratégia taktikáját a 4X műfaj mélységével (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate).

Jellemzők



Új frakciók Döntse el, hogy hűségesként vagy lázadóként játszik - mindegyik új technológiákat, hajókat és játékstílusokat nyit meg minden versenyen.

Új titán osztályú hadihajók: Hatalmas titánok lépnek be a háborúba, hogy megdöntsék a hatalmi mérleget. Minden frakció saját egyedi titánját állíthatja pályára, egyedülálló erősségekre és képességekre támaszkodva a csatatéren.

Új és frissített fővárosi hajók: Minden futamhoz új tőkehajó csatlakozik a flottához, hogy még több taktikai lehetőséget kínáljon. Ezenkívül minden meglévő tőkehajót négy szintre fejlesztettek képességeiknek megfelelően, lehetővé téve a játékosoknak, hogy saját erősségeikre összpontosítsák hajóikat.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 48 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sins of a Solar Empire: Rebellion (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: