Betöltés...

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 19.669 Ft



A JÁTÉKRÓL A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy tartalma:

- Naruto: Ultimate Ninja Storm teljes játék

- Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 teljes játék

- Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst teljes játék





A Naruto: Ultimate Ninja Storm lehetővé teszi számodra, hogy teljes 3D-ben harcolj hatalmas környezetben. A játékosok erőteljes jutsu támadásokat szabadítanak fel, akrobatikus kitérő manővereket hajtanak végre és még a falakon és a vízen is felszaladnak, miközben üldözik ellenfelüket a ninja felsőbbrendűségéért. Testre szabhatod a karaktered harci stílusát és akár két támogató karaktert is felvehetsz, hogy a saját stílusoddal járulj hozzá az akcióhoz.





Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 a Naruto izgalmakat és borzongást felvonultató nagyszabású játék. Az anime univerzumához lenyűgözően hűen a játék végigvezeti a játékosokat a Naruto Shippuden történeti ívén, új harcrendszerekkel, amelyek fokozzák a játékmenetet. A játékosoknak ki kell választaniuk a megfelelő társakat, akikkel együtt harcolhatnak és együtt bevethetik a Team Special Techniques technikákat, hogy elpusztítsák az ellenfeleket.





Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst tartalma:

- Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst teljes játék

- Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst kiegészítő csomagok 38 további öltözékkel





A 4. nagy ninjaháború folytatódik

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 alaposan átdolgozásra került a Full Burst visszatéréshez! A rengeteg újítás között nem utolsósorban a lázasan várt fejezet is helyet kapott, amelyben Sasuke és Itachi egy körömrágós összecsapásban száll szembe Kabuto-val. Szállj szembe lehengerlő boss-okkal, köztük a gigantikus Tailed Beast-ekkel, emlékezetes csatákban, amelyek dacolnak az idővel és a halállal. Fedezd fel a Naruto Storm ultra dinamikus ninja összecsapásait a sorozat legkiterjedtebb névsorával, beleértve a várva várt Naruto-t (Tailed Beast formában), Madara-t, vagy a Jinchuriki-t.



Új, Full Burst tartalom

Végre megszabadulva Kabuto irányításától, Itachi meg akarja törni a Reanimation forbidden technique-et. Vajon a Sasuke-val kötött példátlan Uchiha szövetség elég lesz-e ahhoz, hogy elbánjanak Kabuto-val? Kabuto eléri a mindenható Sage módot és mostantól játszható versus módban. Engedd szabadjára erejét és győzd le ellenfeleidet offline és online egyaránt. Fedezd fel a Storm 3 teljesen átdolgozott átvezetőit és éld át az egész ninja-világot felemésztő epikus konfliktust minden eddiginél intenzívebben. Indulj el egy teljesen új küldetéssorozaton, melyek közül soknak egyedi kihívást jelentő céljai vannak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 48 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: