Betöltés...

The Witcher Trilogy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.364 Ft



A JÁTÉKRÓL A The Witcher Trilogy tartalma:

- The Witcher Enhanced Edition Director's Cut teljes játék

- The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition teljes játék

- The Witcher 3: Wild Hunt teljes játék





Amnéziától szenvedve semmire sem emlékszel a múltadból. Kaer Morhen-t, a Witcher-ek utolsó megmaradt erődjét egy titokzatos szervezet támadta meg, éppen akkor, amikor te ott kezdted el nyalogatni a sebeidet. A csatát megnyertétek, de a mutagén titkos receptjét, egy olyan anyagot, amely ahhoz szükséges, hogy még több fajtársadat hozzátok létre, ellopták. A túlélő Witcher-ek elindulnak, hogy megtalálják és visszaszerezzék azt, és megbüntessenek mindenkit, aki ebben részt vett. Emlékezetkiesés ide vagy oda, te is közéjük tartozol.



Játékmenet

A The Witcher egy sötét fantasy világban játszódó, egyedi középkori, de mégis modern hangulatú játék, amely nem csak egy újabb fantasy szerepjáték. A mély történet, az összetett karakterek és a valóban fontos döntések miatt ez a játék napokig a monitorodhoz fog ragasztani.



Jellemzők:

- Vitathatóan a valaha készült egyik legjobb szerepjáték, nem lineáris történettel és kihívást jelentő harcrendszerrel.

- Gyönyörű grafika és varázslatos hangzásvilág teremt egyedi dark fantasy hangulatot.





The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

Folytasd Grealt, a Wicher epikus történetét.



Történet

Geralt of Rivia az első játék végén megmentette Foltest királyt egy ismeretlen bérgyilkostól. Egy hónappal később a várbörtönökbe zárják, ahol kivégzésre vár egy olyan bűntett miatt, amit nem követett el. Valahogyan meg kell győznie börtönőreit ártatlanságáról és engedélyt kell kapnia, hogy levadássza az igazi Királyölőt. Temeria egyik magas rangú tisztviselőjével összefogva Geralt saját nyomozást folytat és megdöbbenve tapasztalja, hogy a titokzatos gyilkos minden bizonnyal egy witcher, mint maga Geralt.



Látványosabb, mint valaha

Az új, modern játékmotor, amely a gyönyörű látványért és a kifinomult játékmechanikáért egyaránt felelős, a játékosokat a valaha készült legélénkebb és leghitelesebb szerepjáték világába helyezi. A lebilincselő történet, a dinamikus harcrendszer, a gyönyörű grafika és minden más, ami az eredeti Witcher-t olyan nagyszerű játékká tette, most sokkal fejlettebb és kifinomultabb módon valósul meg.



Újabb több órányi játékidő

Új nagy kalandok, amelyek korábban nem látott helyszíneken játszódnak, kibővítik a történetet és új karaktereket, rejtélyeket és szörnyeket mutatnak be.



Új játékbevezetés és átvezetők

Új animációk és vágott jelenetek, köztük egy új, három és fél perces, előre renderelt átvezető, amely az Aedirn királya, Demavend meggyilkolását ábrázolja.





The Witcher 3: Wild Hunt

A The Witcher 3: Wild Hunt egy epikus szerepjáték érett, nem lineáris történettel, amely reagál a döntéseidre, egy hatalmas nyitott világgal, élő ökoszisztémával, dinamikus és taktikus harcokkal és lenyűgöző látványvilággal.



Történet

Te vagy Geralt of Rivia, zsoldos szörnyvadász. Előtted áll egy háború sújtotta, szörnyektől hemzsegő kontinens, amelyet tetszésed szerint fedezhetsz fel. A jelenlegi szerződésed? Ciri felkutatása - aki a Child of Prophecy, egy élő fegyver, amely képes megváltoztatni a világot.



Játékmenet

A végtelen kalandokra épülő The Witcher hatalmas, nyitott világa új mércét állít fel méret, mélység és összetettség tekintetében. A kora gyermekkortól kezdve képzett és emberfeletti képességekre, erőre és reflexekre mutálódott Witcher-ek ellensúlyozzák a szörnyekkel teli világot, amelyben élnek. Hivatásos szörnyvadászként, számos fejleszthető fegyverrel, mutációs varázsitalokkal és harci mágiával felfegyverkezve pusztítsd el az ellenséget. Vadászd le az egzotikus szörnyek széles skáláját, a hegyi hágókon garázdálkodó vadállatoktól a sűrűn lakott városok árnyékos sikátoraiban leselkedő ravasz természetfeletti ragadozókig. A jutalmakat fektesd be a fegyverzeted fejlesztésére és egyedi páncélok vásárlására, vagy költsd el lóversenyekre, kártyajátékokra, ökölharcra és az élet egyéb örömeire.



Jellemzők:

- A háború idején üldözd a prófécia gyermekét, az ősi elf legendák által megjósolt élő fegyvert.

- Küzdj meg kegyetlen uralkodókkal, a vadon szellemeivel, sőt még a fátylon túlról érkező fenyegetéssel is - mindannyian pokolian elszántak arra, hogy uralják ezt a világot.

- Határozd meg a sorsodat egy olyan világban, amelyet talán már nem is érdemes megmenteni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Witcher Trilogy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: